min sexiga rumpaHej där! Här finns en mogen och kåt kvinna som längtar efter sexigt sällskap! Finns mycket att berätta om mig själv, men håller mig till det som är intressant och väsentligt. Varit gift två ggr, fyra ungdomar som alla har eget boende. Har bott utomlands i flera år med min förste man. Vi passade nog ganska bra ihop men var för unga och bråkade om struntsaker. Min andre man var en trygg hemmamysare. Kanske det blev lite för tråkigt. Fanns nog för lite passion.

Jag jobbar skiftarbete och på fritiden gillar jag att spela. En gång i veckan åker jag på bingo, men spelar också på nätet. Tror att jag behöver lite spänning i vardagen. Annars gillar jag att umgås med folk, men just nu har jag inga singel väninnor. Det är lite tråkigt. Så känner att jag behöver lite manligt sällskap. Någon som kan roa mig på rätt sätt. Jag hade ett förhållande som tog slut för några månader sen. Jag kan behöva en karl nu definitivt!

Jag är ju som du förstår en medelålders kvinna. Och du får gärna vara i ålder med mig eller kanske äldre. Sex är det jag i första hand söker, men är öppen för vad livet erbjuder så stänger inga dörrar för annat. Jag gillar män med mycket humor och som inte är besvärliga på något sätt. Du ska vara pigg och alert och naturlig.

Jag är definitivt inte fin i kanten men vet hur man ska uppföra sig! Sex betyder mycket för mig och jag är nog ganska vild i sängen. Skulle tro att det bara är ett plus i kanten. Jag är helt naturlig och skäms inte för hur jag ser ut. Man är den man är och självklart är jag ingen pinuppa, jag har ju kommit förbi den åldern. Känner du som jag och tycker att jag verkar vara en trevlig dejt så hör av dig!

Mogen och kåt kvinna

5 kommentarer till “Mogen och kåt kvinna

 • Pingback:Fräsch 50 plussare söker unga män - jag lär gärna upp dej!

 • 18 april, 2014 at 13:16
  Permalink

  Hej! Jag är 19 år och latino och jag har alltid drömt om att få träffa en sexig milf som dig jag vill lära känna dig skicka ett meddelande på mailen till mig

  Svara
 • 26 januari, 2014 at 13:14
  Permalink

  Är en 25årig kille som länge längtat efter att träffa en mogen äldre kvinna (MILF) för eventuella regelbundna träffar.
  Hör av dig så ser vi vad detta kan leda till

  Svara
 • 25 januari, 2014 at 05:09
  Permalink

  Hej jag e en kille på 23 snart 24 å jag hade velat träffa dig å lära känna dig 🙂 snälla hör av dig e kåt hela tiden

  Svara
 • 23 januari, 2014 at 22:25
  Permalink

  Hej! Är lite över medelåldern , vill lära känna dej för du vet vad du vill ha. Maila så får vi se om det kan bli nått.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.