Mogen sexig och singel letar KKDet brukar heta snygg sexig och singel, men jag är lite annorlunda, jag är mogen sexig och singel. Sugen på en kravlös träff och se vart det leder? Jag kan redan nu säga att något förhållande är jag INTE ute efter men ett sexförhållande är jag absolut ute efter, en KK. Jag har verkligen ingen lust att träffa massor med killar utan vill träffa en och samma kille regelbundet.

Jag gillar helt vanlig sex utan några konstigheter. Jag kommer att leta tills jag hittar rätt kille och jag kommer inte att släppa till förräns jag har gjort det. Så är du ute efter engångsgrejor är det inge lönt att du skriver till mig.

Jag är en mogen kvinna och min kropp är inte som när jag var tjugi, men jag är ganska nöjd ändå, trots alla skavanker. Den jag träffar ska vara ren, fräsch och seriös. Din ålder är helt ointressant, förutom att du måste vara över 18 och under 65. Första gången vi ses blir på en offentlig plats, för bådas säkerhet, kanske en fika på stan eller något liknande. Vi ses snart ;-).

3 thoughts on “Mogen sexig och singel letar KK

 • 24 augusti, 2016 at 09:17
  Permalink

  Skön kropp 🙂 skitsköna bröst, puss på dom 😉

  Reply
 • 24 augusti, 2016 at 10:14
  Permalink

  Hej jag heter adam jag är 20 år gammal och jag tycker du är sexig jag vill inte ha en gångs grej vill att vi fortsätter

  Reply
 • 6 oktober, 2016 at 18:43
  Permalink

  22 år ung man i sina bästa år, skicka ett mejl om det är intressant så kan vi ta det därifrån 🙂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.