Mogen tjej vill dejtaJag är en mogen tjej i mina bästa år, varken för gammal eller för ung. Jag har varit i ett förhållande de senaste åren men nu är jag fri som fågeln och nu har det gått ett tag så nu är det dags att börja dejta tänkte jag.

Är inte ett dugg intresserad av att trassla in mej i något seriöst just nu men för den sakens skull innebär det inte att jag ska knulla runt med hur många som helst, det är lixom inte min grej.

Därför söker jag en kille för regelbundna sköna träffar och kanske kan vi ha lite kul tillsammans också, det hade varit najs. Är väl lite extra nyfiken på lite yngre killar, typ 20-25 år men inte enbart, äldre kan också vara intressant.

Du är fräsch, singel, busig och spontan, gärna välutrustad men det är inte det allra viktigaste, bara du vet hur du ska använda kuken och tungan så är jag nöjd. Finns du här?

Mogen tjej vill dejta

4 kommentarer till “Mogen tjej vill dejta

 • 6 juli, 2016 at 10:41
  Permalink

  Jag vill leka med din fitta med min tunga och klittan, sen ska du suga min kuk och sen in med kuken i fittan

  Svara
 • 27 juni, 2016 at 12:00
  Permalink

  Ojdå vilken kvinna!!!! Du verkar vara riktigt nice älskar kvinnor som har mogna härliga former o få njuta av!!! Skriv gärna så vi kan få lära känna varann skulle va riktigt nice!!! Kram

  Svara
 • 7 maj, 2016 at 10:18
  Permalink

  Hej!
  Jag är 21 år! Jag ärskar att ha sex med mogna kvinnor!

  Svara
 • 2 maj, 2016 at 01:42
  Permalink

  Tjena. 23 åring här. Träffas gärna för sköna lekstunder

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.