mogen vulgär kåt, nyfiken och SERIÖSJag är som rubriken säger, mogen vulgär kåt, nyfiken och SERIÖS! Jag tror att jag är på min sexuella topp som det så populärt heter när man blivit lite äldre och är tjej. MILF kallas jag, det har varit svårt att ta till sej det på nåt sätt. Har hört det många gånger, nog menat som en komplimang men jag har tagit det tvärtom. Jag är ju inte gammal även om åldern skvallrar om att jag blivit lite äldre. Det är svårt att acceptera men nu har jag iallafall accepterat det och är faktiskt stolt över att vara en MILF.

Jag har också förstått att unga killar gillar mogna kvinnor, mina väninnor har dejtat unga killar på dejting online. De säger att de kan dejta hur många killar som helst på nätet. Att unga killar är helt vilda, det gillar jag så därför ska jag också prova att dejta en ung kille. Vi får väl se om jag får mersmak eller inte, det är upp till dej! Jag är singel och ungdomarna har flyttat och jag lever livet och njuter i fulla drag. Sex har jag inte svårt att fixa men nu vill jag träffa en ung kille 18+ och du får vara max 30!

Jag ser helt OK ut, seriös, lätt att umgås med och ganska nöjd med mej själv. Gillar att visa upp mej och hotta till mej med lite sexy underwears och lite sånt. Kan vara lite vulgär så det får du tåla, älskar att snacka snusk när vi har det skönt tillsammans. Avskyr att porra i webcam, mest för risken att någon kan hacka min dator o sånt! Annars är jag väl ganska vanlig. Söker som sagt en ung kille som vill och vågar ses i verkligheten, gärna ganska snart. Kanske kan vi mysa under täcket när det är höst och vinter och hålla varandra varma he he.

Mogen, vulgär, kåt, nyfiken seriös, vill du träffas?

9 kommentarer till “Mogen, vulgär, kåt, nyfiken seriös, vill du träffas?

 • 24 december, 2014 at 01:49
  Permalink

  jag heter linus är sariös har en 30 cm kuk hoppas att du svarar

  Svara
 • 1 januari, 2014 at 19:27
  Permalink

  Jag är en 25årig kille med hög sex drift. Jag har länge fantiserat om att ha sex med en äldre kvinna (MILF). Jag kommer gärna över nu under vintern och värmer din härliga kropp med erotisk massage och sensuella stunder. Då får gärna avsluta med en fontänorgasm så jag får suga i mig den goda saften.
  Hör av dig för en härlig träff.
  med vänliga hälsningar

  Svara
 • 22 december, 2013 at 20:50
  Permalink

  Är 21 år och längtar efter att se dig komma

  Svara
 • 12 december, 2013 at 12:34
  Permalink

  Jag är en 25 årig som ser ut som en 19 åring och är väldigt interesserad av att träffa dig jag kan ge dig exact de du vill ha o ta det hur vulgärt o hur vilt du vill
  jag är seriös. och är inte interesserad av tjejer i min ålder vill ha äldre kvinnor som dig som jag kan jag kan tillfredställa de går jag igång på hör gärna av dig

  Svara
 • 24 oktober, 2013 at 14:57
  Permalink

  Det stämmer väldigt bra att unga killar tycker om MILFS. Jag är inget undantag. Du verkar vara väldigt attraktiv med. Vi kan vara vilda men det är för att vi har otroligt mycket energi. Kan tänka mig att träffas med en kravlös inställning och bara njuta. Alltid trevligt med lite extra spänning utöver det vanliga livet. ****** är min adress för detta 🙂 Bara att skriva om du undrar något. Brukar svara inom ett par timmar.

  Svara
 • 17 oktober, 2013 at 18:12
  Permalink

  Hej är 25 o älskar milfar, är jättre intresserat av dej, hör av dej för mer kontakt, puss

  Svara
 • 10 oktober, 2013 at 08:59
  Permalink

  Är 18 och sugen på dig, väntar på ditt svar

  Svara
 • 10 oktober, 2013 at 05:14
  Permalink

  Hej skulle gärna vilja träffa dig och uppfylla dina drömmar.
  Jag är 18 år och du kan nå mig på min mail ********

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.