moget_parVi är ett moget par, båda strax över 40 år. Vi är fräscha och söker nu en extra kille eller en extra tjej för skön sex på tre. Ev. kan vi tänka oss att träffa ett par. Vi har haft sex på flera några gånger tidigare men det är ett tag sen nu och vi båda vill ha en trekant igen. Det är underbart skönt och så upphetsande. Vi älskar att knulla, vi är bi båda men om du inte är bi är det helt okej. Vi kan ha mycket mysigt och skönt ändå och framförallt, vi respekterar att du inte är bi.

Vi är båda måna om vår hygien och är rena och fräscha. Vi tar gärna en dusch innan vi ska ha sex. Tjejen är helrakad och har en trång härlig fitta som älskar att få kuk i sej. Killen har en ganska stor kuk och har alltid rakad pung och för tillfället är han helrakad. Vi ser helst att du är helt eller delvis rakad för ingen av oss tycker om hår i maten. Din ålder är inte av intresse även om tjejen är svag för unga kåta killar.

Vi ses i webcam innan vi träffas IRL

Vi vill gärna ses i webcam i chatten innan vi ses första gången. Vi vill veta vem vi ska se och veta att du verkligen finns och är den du utger dej för att vara. Vi kan med fördel ses hemma hos oss. Vi bor i hus och har en härlig bastu där vi kan njuta tillsammans om vi vill. Det kan tänkas att enbart tjejen kan träffas ibland då killen är ute och reser en del i sitt jobb. Men för det ska ske ska vi ha haft det skönt alla tre sen tidigare och allt ska kännas okej för tjejen.

Skriv en rad till oss, berätta lite om dej själv och vad du gillar så kan vi snacka vidare i chatten och sen på webcam om vi alla tre vill det. Det är lite olika vem som sitter vid datorn och kollar mejlen och så. Ibland är det tjejen, ibland är det killen. Nu är det vi båda som skriver denna härliga sexannons som vi hoppas få många sköna svar på: Puss på valfritt ställe från oss båda. Slick och sug.

Moget par söker kille eller tjej
Etiketter:                                                                             

10 kommentarer till “Moget par söker kille eller tjej

 • 22 juli, 2020 at 11:24
  Permalink

  Hej såg er annons!

  Är en ung kille på 23 år med stor penis ca 20 cm jag är erfaren med kvinnor men är extremt nyfiken även på män så mannen får gärna sätta på mig där bak om han önskar 🙂 .

  i övrigt är jag med på det mesta även om ni önskar binda mig och använda mig som sexslav.

  Mvh

  ung kille

  Svara
 • 2 januari, 2014 at 05:07
  Permalink

  Jag är en 25årig kille med hög sex drift. Jag har länge fantiserat om att ha sex med en äldre kvinna (MILF). Att även kunna få ha en trekant gör min bara mer kåt.
  Du rider mig medan du säger din mans kuk och får dina styva brösten slickade.
  Hör av er för en härlig träff.
  med vänliga hälsningar

  Svara
 • 14 oktober, 2013 at 14:53
  Permalink

  21 år kille alltid kåt. varit pojken som alltid gillar Fina damer 😉

  Svara
 • 25 augusti, 2013 at 15:46
  Permalink

  Glömde en sak är binyfiken.

  Svara
 • 25 augusti, 2013 at 15:45
  Permalink

  Hej
  Är en kille på 32 år som är oerfaren men ack så nyfiken.

  Svara
 • 25 augusti, 2013 at 01:53
  Permalink

  Är en kille på 20 år som gärna träffar er två vill prova nya saker hela tiden och ställer upp på nästan allt 😉 hör av er till ******* så kan vi prata mer och ni kan ställa de frågor ni vill ha svar på över kanske Skype hoppas ni hör av er 😉

  Svara
 • 24 augusti, 2013 at 13:51
  Permalink

  Hej jag är 23 å kanske jag kan få dela det goda med er mvh

  Svara
 • 23 augusti, 2013 at 15:00
  Permalink

  18 år och väldigt intresserad! hör av er

  Svara
 • 22 augusti, 2013 at 21:08
  Permalink

  Hej!

  Jätte sugen på att träffas, är snart 20 och är väldigt kåt av mig.
  Jag är alltid delvis, ibland helrakad och jag är bi, jag har gym som hobby och är väl rätt ”biff” som det så vackert heter *ler*

  Höres! 😉

  Svara
 • 19 augusti, 2013 at 21:10
  Permalink

  Jävligt sugen på att träffa er.
  Jag är seriös, renlig, och tar gärna en kopp kaffe första gången vi träffas för att se att allt stämmer 🙂
  Hör av er om ni är intresserade/L.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.