mörk kåt kvinna söker en kille/man

Är en mörk kåt kvinna som söker en likasinnad kille/man. Nån kille/man att träffa lite ibland, när lusten faller på, ja typ när vi båda är kåta. Jag känner att jag inte har tid och lust att trassla in mej i nåt förhållande med känslor o sånt. Det underlättar om du känner som jag i det ämnet, så slipper vi tjafs om det! Jag har alltid bott i Sverige så även om jag har mörk hy så är jag svensk, nästan iallafall.

När det kommer till sexet så är jag nog ganska normal, vad nu normal är??? Jag gillar det vanliga och helt ärligt så har jag inte testat nåt udda och annorlunda. Det har aldrig blivit av, men jag kanske kan tänka mej att göra det. Om du har nåt bra förslag som kan locka mej och om jag trivs i ditt sällskap! Berätta gärna för mej, jag är inte så insatt i udda och annorlunda sex!

Du är nånstans mellan 20-40 år, jordnära, seriös och oblyg, gillar en lagom mogen kvinna. Helst vill jag att du är singel, pallar inte med att den bedragna letar upp mej och trakasserar mej. Ja du fattar nog vad jag menar! En fika på stan, vi snackar lite, kollar av om vi vill träffas igen och vara skönt intima. Jag kommer att vara anonym innan vi har träffats irl, bara så att du vet det! Hör av dej så börjar vi vårt samtal i chatten och går vidare därifrån.

Mörk kåt kvinna söker likasinnad

4 kommentarer till “Mörk kåt kvinna söker likasinnad

 • 11 juni, 2014 at 22:52
  Permalink

  Hej! Låter som jag passar rätt bra på dina krav! 😉 Är nyfiken på främmande tjejer/kvinnor över landet, är en man runt 20-års åldern, mogen, ser bra ut, är omtänksam social och har ett stabilt liv. Har aldrig haft någon intim relation till någon exotisk, är riktigt nyfiken på det! Hör gärna av dig så får vi se vart det leder!

  Svara
 • 6 december, 2013 at 17:20
  Permalink

  Hej här har du en kille på 26år som tycker du är atraktiv o jag vill hemst gärna vara din kk

  Svara
 • 25 november, 2013 at 18:36
  Permalink

  Hej!

  Jag är en kille på 21 vårar och känner exakt likadant. Har varken tid eller lust med något förhållande just nu.

  Hör gärna av dig på min mail så kan vi snacka vidare!

  Puss & Kram 🙂

  Svara
 • 24 november, 2013 at 23:24
  Permalink

  Här har du en likasinad kille på 26år , min mejl är *******

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.