jag naken nerifrånHär har ni en mysig tjej som är kring 30, som söker en man för sköna stunder tillsammans när lusten faller på. Jag är mullig med former som du kan se och därför måste du gilla lite större tjejer. Jag är absolut inte desperat och jag är kräsen, vet vad jag vill ha och jag ska se till att få det också.

Jag gillar helt vanlig sex utan några större utsvävningar, jag gillar rakat så det ska du helst vara. Du är en välvårdad och skötsam kille utan en massa problem och du kan ta för dej och är inte blyg. Din ålder och civilstånd är helt ointressant för mej fast över 50 vill jag inte att du är. Helst vill jag ha återkommande träffar, det blir allra bäst så tycker jag. Hör av dej, jag sitter här och väntar på ditt svar. Kramar om.

Mullig, go och dejtingsugen

2 kommentarer till “Mullig, go och dejtingsugen

 • 8 september, 2015 at 01:07
  Permalink

  där vill jag vara
  Om du e kvar. Så får du en invit nu
  Stockholm , 42 år gift och Mån om mig ser bra ut . Jag skulle se fram emot att få dela säng med dig om du vill. Så låt mig få tillfredsälla dig . tjing Robert

  Svara
 • 31 mars, 2015 at 15:57
  Permalink

  Hej
  Är en kille på 22 år ifrån södra delarna av landet. Gillar redan det jag ser och kommer nog gillat det ännu mer i verkligheten! Tveka inte att slänga iväg ett mejl!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.