mina stora pattarHejsan svejsan alla trevliga killar och tjejer. Här har ni en mullig tjej som faktiskt är stolt och nöjd över mej själv och min kropp. Frågar du mej är jag inte tjock, utan mullig, jag har runda kvinnliga former och jag tycker att mina extra kilo sitter där dom ska sitta på en kvinna. Det enda jag kan klaga på, det som alla tjejer klagar över är min tjocka mage, men hur hade jag sett ut med en platt mage när resten av min kropp är mjuk och fluffig, det hade nog sett rätt konstigt ut lr hur?!

Jaja slut snackat om min kropp, jag söker trevliga killar och även tjejer för er gillar jag också. Att vara vänner och sexkompisar är för mej den ultimata kombinationen, jag vet att det är möjligt. Jag hade en kk i ett par år men han har flyttat och nu behöver jag en ny kk. Jag söker inte engångs grejor och snabbisar utan jag säker en vän och älskare i samma paket och känslor på djupare plan lämnar vi utanför detta. Vad jag gillar och annat tar vi lite mer privat, i chatten förslagsvis. Hoppas på svar från trevliga och seriösa killar som uppskattar en riktig kvinna. Kram till dej från mej.

Mullig men nöjd och stolt över mej själv

5 kommentarer till “Mullig men nöjd och stolt över mej själv

 • 25 april, 2019 at 07:49
  Permalink

  Tjena jag gillar det jag ser och läste skulle vilja komma i kontakt med dig hör av dig

  Svara
 • 10 juni, 2015 at 19:58
  Permalink

  Hej. Vilken vacker kvinna du är.har verkligen en kurvig figur. 45-årig jämte hälsar till dej

  Svara
 • 9 maj, 2015 at 12:01
  Permalink

  hej e en kille på 20 år och jag tykte om det du skrev så skriv till mig

  Svara
 • 18 februari, 2015 at 21:52
  Permalink

  Hej
  Varför hör du inte av dig ??
  Puss

  Svara
 • 3 februari, 2015 at 16:51
  Permalink

  Hej
  Vilken härlig kropp du har, den skulle jag gärna vilja smeka, och gosa med, Vem e jag då, Jo en gift kille på 56 som är i Stockholm med jämna mellanrum på jobb och söker efter en skön sexpartner.
  Gillar mjuksex med mycket sug, slick, hångel och sköna knull,
  Berättar mera när och om vi ses
  Puss på de rätta ställena

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.