jag en het milfSommar och värme, jag bara älskar det men jag vill ha nån att busa med i Sommar. Vill inte ha flera killar utan jag håller mej helst till en, allt blir så mycket bättre då. Gillar du galna upptåg, hitta på saker helt oplanerat och vill du ha en vän och en älskarinna? Då kanske du och jag skulle ta o träffas!

Som du ser är jag ganska mullig och har härliga stora bröst som verkligen behöver smekas och lite till *blink*. Min sexlust är stor och det gäller dej också. Har alltid fantiserat om att gå på nakenbad men inte vågat, kanske jag vågar i ditt sällskap?

Jag söker ingen fast relation just nu, i sommar ska jag vara singel, sen får jag se. Kanske ska säga att jag är svag för killar 20+. Tror inte mycket på att jag hittar den stora kärleken här men man vet såklart aldrig, men målet är inte att bli kär, målet är att ha en busig sommar med en seriös och trevlig kille, är det du?

Mullig, mogen, sugen och social kvinna söker likasinnad

3 kommentarer till “Mullig, mogen, sugen och social kvinna söker likasinnad

 • 26 september, 2014 at 14:30
  Permalink

  Hej!
  Du är svag för killar 20+ och jag är svag för mogna kvinnor 😉 en ekvation som går rätt bra ihop ;).
  jag är en 25-årig ung och vältränad man som tänder otroligt mycket på en mogen kvinnokropp och jag gillar vad jag ser ;).
  Är stor, grov, hård och redo. Hör av dig på mailen så pratar vi mer, självklart sköter vi det diskret.
  kram.

  Svara
 • 25 juni, 2014 at 14:27
  Permalink

  Hej underbara kvinna!
  Jag är en ung kille på 22 år, det du skriver i din annons låter helt fantastiskt och jag skulle gärna vilja vara en del av din sommar. Lite sexigt mognare och mulliga kvinnor är min stora svaghet och jag har alltid varit nyfiken på nakenbad. Vill gärna lära känna dig och din kropp så hör av dig!

  //Ludwig <3

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.