Nästan övermogen men vill träffa nånÄr en nästan övermogen kvinna, ganska tjock och ingen skönhet direkt. Just att jag inte har utseendet på min sida gör att det är svårt att hitta någon man och det är lite trist faktiskt. Dock vet jag att det finns män som inte enbart går på utseendet och även att det finns män som gillar lite större kvinnor så jag hoppas att du finns här.

Jag är väl intresserad både av tillfälliga möten och ett stadigt förhållande om vi båda får känslor för varandra. Jag har inga förväntningar, jag kommer inte att ställa några krav på dej, detsamma gäller för dej.

Vi träffas förutsättningslöst och ser vart det hela leder. Har levt ensam i många år och det är mer än fattigt på den sexuella fronten, tyvärr. Jag har inga krav på dej mer än att du ska vara seriös, ren och fräsch. Hoppas du finns, du som vill träffa mej och uppskattar mej för den jag är. Många kramar.

Nästan övermogen men vill träffa nån

7 kommentarer till “Nästan övermogen men vill träffa nån

 • 2 juni, 2019 at 14:07
  Permalink

  Hej va fin kropp du har skriv till mig på kik mvh J

  Svara
 • 28 februari, 2016 at 13:48
  Permalink

  Övermogen eller inte är ointressant det QVINNAN som gäller.Vad vi gör tillsammans är avgörande. Att under glädje o njutning utforska varandras kroppar med ögon händer fingrar läppar o tunga för att avsluta med häerlg het men ändå mjuk sex där vi BADA ger och tar tills vi BÅDA uppnår det tillstånd då det bara Existerar Du o Jag o universum. Att sedan ligga o småkela kyssas o viska kärleksord till varandra medan våra heta kroppar går ner i varv. Att då även planera för andra aktiviteter framöver och samtidigt redan börja längta effter NÄSTA KÄRLEKS AKT. Låter det BRA ? väntar med intresse på Ditt svar. Kyssar till HELA HÄRLIGA SEXIGA DIG. Hero.

  Svara
 • 10 februari, 2016 at 13:56
  Permalink

  Hej där,
  Har du hittat någon älskare.
  Vi skulle säkert gilla varandra.
  Kram Peter

  Svara
 • 3 december, 2015 at 12:18
  Permalink

  Hej. Jag vill komma i kontakt med dig.
  Kram och puss
  Kenneth

  Svara
 • 21 november, 2015 at 09:54
  Permalink

  19 åring som är intresserad!

  Svara
 • 21 november, 2015 at 02:17
  Permalink

  Hej
  Jag är en fräsch och renlig 43-åring som letar efter en sexglad mogen kvinna att ha kravlösa sköna träffar med. Jag gillar att ge och få oral sex, men framförallt gillar jag en kvinna som är hungrig i sängen 😉
  Hör gärna av dig så kanske vi kan styra upp något! Kram.

  Svara
 • 19 november, 2015 at 12:36
  Permalink

  Tjena jag bryr mig inte om utseendet jag går på va jag känner och ja gilla stora vackra kvinnor finns mer och ta på. 😉 hör av dig vill mer än gärna träffa dig och veta lite mer om dig kanske får vi kemi och vill hoppa i säng eller så blir vi bara vänner 😉

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.