Nu är det dags att leva livetEfter många år i ett dåligt äktenskap så har jag äntligen slitit mej loss och är singel och sååå glad för det. Nu är det dags att börja leva livet och njuta av det livet har att ge. Äktenskapet var som sagt dåligt och något sexliv att tala om hade vi inte. Trots min ålder tycker jag själv att min kropp är snygg, fast och fin, om man får tycka det själv?! Nakna äldre damer är populärt har jag hört, speciellt bland yngre killar, men det kanske inte stämmer? Jag har ingen aning och helt ärligt så bryr jag mej inte om det. Om du hör av dej till mej då gillar du det du ser tror jag ialla fall.

Eftersom jag slitit mej loss och eftersom jag trivs så väldigt bra med att vara singel så är det absolut inte någon fast relation jag vill ha, absolut inte!!!! Har också svårt att tro att man kan hitta något seriöst förhållande när man dejtar online, men man vet aldrig. Hur som helst så är det inget seriöst förhållande jag söker! Det jag söker är en man som respekterar mej för den jag är, en man som vill träffas lite då och då för sköna stunder. Om vi vill umgås mer som vänner är det bara trevligt, men vi får se, kemin får bestämma. Vi tar allt som det kommer och vi börjar med en fika på stan, vad sägs? Ska vi?

Nu är det dags att leva livet

4 kommentarer till “Nu är det dags att leva livet

 • 5 april, 2016 at 12:57
  Permalink

  Hej,
  Är en ung mörk kille som gillar äldre kvinnor, vill gärna träffa dig

  Svara
 • 4 april, 2016 at 08:39
  Permalink

  Hej 🙂
  Jag heter Sebastian, är 26 år och bor i Skåne. Jag skulle gärna vara intresserad av att få kontakt med dig och träffas, om det känns rätt 🙂
  Hör av dig 🙂 Kram

  Svara
 • 27 mars, 2016 at 23:49
  Permalink

  I want to be lovers, and I will do what you want to satisfy you that I hope you writing to me

  Svara
 • 23 mars, 2016 at 07:17
  Permalink

  Knullsugen man på 45år från dalarna. Finns här för dig. Kram

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.