Vi är ett äldre moget par som söker ressällskap till Gran Canaria. Vi är fria att resa lite när som helst och vi har lägenhet därnere (Playa del Ingles) så boende behöver du inte tänka på om vi åker dit, om du inte önskar eget boende naturligtvis. Män, kvinnor och par kan svara. Sen vad som händer där nere återstår att se, något sådant går inte att planera, det får komma spontant och naturligt. Hör av er så vi kan börja planera vår härliga semester till värmen och den härliga nudist stranden i Playa del Ingles, stranden där allt kan hända och där allt händer.

Vi gillar att ligga på nakenstranden hela dagarna, men du är fri att sticka iväg på någon utflykt eller sköta dej själv en dag om du vill, det bestämmer du själv naturligtvis. Lata dagar på stranden och sköna kvällar på någon restaurang och sen en lugn bar, det är så våra dagar ser ut där nere. Du/ni betalar för er och vi för oss, det är ingen bjudresa och ingen ska bjuda oss, det är kanske bäst att påpeka detta.

Nudistpar söker ressällskap

2 kommentarer till “Nudistpar söker ressällskap

 • 14 april, 2016 at 02:22
  Permalink

  Hej jag är en kille på 33år bor i playa del ingles året om jobbar här. Hade vart trevligt och spännande göra något jag inte har gjort innan. Kontakta mig gärna kan vi byta mer info.

  Svara
 • 16 september, 2015 at 02:44
  Permalink

  Hej
  En kille på 29 år.
  Skulle inte ha något emot att ha det skönt med er.
  Hör gärna av er.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.