naken och ensamMmmmmmm här sitter jag, naken, precis kommit ut ur duschen, naken och ensam. Det är inte så kul. Det är eftermiddag, jag är ledig hela dagen och har inget inplanerat. Så jag tänkte kolla om här finns en skön kille som också är sugen på en skön snabbis utan några krav? Det är klart det finns, men frågan är om det finns nån som är seriös och som vill och vågar?

De krav jag har är inte många, vår kemi ska stämma helt enkelt, det är skitsvårt att rada upp en massa grejor. Därför tänkte jag så här, vi skriver i chatten först, ser om vi gillar samma saker (inom sexet) och om vi gör det. Ja, då startar vi webcam och ser vi fortfarande vill träffas irl. Det behöver inte vara mer komplicerat än så! Sen är det så klart svårt att veta om kemin stämmer till 100% innan vi träffats, men jag chansar gärna.

Det är lite spännande också, att dejta anonymt på nätet, men nu sitter jag här naken och ensam och vill verkligen träffa nån. Jag är en kåt kvinna på 35 bast, boende i centrala Göteborg. Jag ser bra ut, långt mörkt hår, en ganska snygg kropp men kanske 5 kg för mycket. Vi kan hämta hem lite käk och dela en flaska vin, sugen?

Nyduschad naken och ensam och sugen på en snabbis!
Etiketter:     

2 kommentarer till “Nyduschad naken och ensam och sugen på en snabbis!

 • 23 april, 2019 at 14:09
  Permalink

  Hej. Du verkar väldigt intressant. Är 19 år men fyller 20. Jag tänder grymt mkt på äldre kvinnor. Men går inte på krogen m.m så det är lite svårt. Så hittade jag denna sidan idag så jag hoppas på att få träffa dig.

  Du verkar vara min smak.

  Vart bor du i Sverige? Jag bor i Mölndal.

  Hör jätte gärna av dig. Kram

  Svara
 • 23 april, 2019 at 13:38
  Permalink

  Hej!
  Kåt villig 25 åring som verkligen gillade det du skrev! Hade gärna tagit en dusch med dig för att sedan se vad som händer! Vill gärna få dig att njuta

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.