jag en kåt milfÄr en nyskild mogen kvinna som nyligen skilt mej från ett långt äktenskap. Sista åren i äktenskapet var katastrof känslomässigt och sexuellt, jag har inte fått njuta av sex på flera år. Jag vet inte hur jag ska kunna hitta en man att kunna njuta med, är uteslutet att hitta någon på stans uteliv, det är inte min grej.

Jag söker en gärna yngre man för regelbundna träffar där njutningen står i centrum. Älskar långa förspel med mycket slick och sug!!! Vi ställer inga krav på varandra, du lever ditt liv och jag lever mitt liv och det är väldigt viktigt att detta blir vår hemlighet!! Är inte intresserad av att träffa flera olika killar, en som jag trivs med och kan njuta tillsammans med räcker gott och väl för mej!

Önskemål jag har: ålder 20-35, singel, eget boende, fräsch och renlig, social och trevlig, spontan och du gillar att vara ute på våren och sommaren. Vi ses!

Nyskild mogen kvinna söker yngre män

8 kommentarer till “Nyskild mogen kvinna söker yngre män

 • 6 maj, 2019 at 05:14
  Permalink

  Hej vore en dröm att få börja att dejta igen, känns verkligen som att man
  hittat rätt när man ser och läser din press.. vore underbart att få träffas
  tror att det kan bli helt magiskt… Så hör gärna av dig

  kramar

  Svara
 • 5 maj, 2019 at 22:49
  Permalink

  Hej! Låter som jag passar rätt bra på dina krav! 😉 Är nyfiken på främmande tjejer/kvinnor över landet, är en man runt 20-års åldern, mogen, ser bra ut, är omtänksam social och har ett stabilt liv. Hör gärna av dig så får vi se vart det leder!

  Svara
 • 5 maj, 2019 at 19:48
  Permalink

  Hej! Är en kille på 25 år som är intresserad av att dela en sexuell och sensuell upplevelse med en mogen kvinna. Är singel, har eget boende och håller mig givetvis fräsch. Kanske kan vi skapa njutning tillsammans? Låter det intressant hör gärna av dig på mail så berättar jag mer! 😉

  Svara
 • 5 maj, 2019 at 11:55
  Permalink

  Hallå där milfen!
  Min bostad finns i Göteborg och jag ses mer än gärna för och myser med dig. Var själv nyligen i ett lite längre förhållande där sexet blev allt sämre. Därför tror jag vi kommer ha trevligt då vi båda söker samma sak. Nämligen att vi inte har någon lust för ett förhållande utan vill bara njuta! Jag är 25 år hör av dig så kan vi prata mer.

  Svara
 • 4 maj, 2019 at 17:22
  Permalink

  Tjabba jag är en oerfaren kille på 20 år som tycker du verkar intessant. Bor i norrbotten. Hör av dig.

  Svara
 • 4 maj, 2019 at 15:22
  Permalink

  Hej

  22årig kille som är 200 cm lång och är normalbygg!

  Hade gärna blivit din kk. Mailar du mig så skickar jag bilder och så kan vi höras vid.

  Svara
 • 4 maj, 2019 at 09:04
  Permalink

  Hej, läste nyss din annons och jag måste säga att det låter som du har haft ett problem för länge och att jag kan hjälpa dig med det. Jag är 20 år ursprung från Chile men har alltid bott i Sverige, jag bor själv i en etta. Det skulle va min dröm att få träffa en äldre kvinna så hör gärna av dig till mig om du behöver en ung man 😉

  Svara
 • 4 maj, 2019 at 06:25
  Permalink

  Hej du låter väldigt intressant. Skulle vara jätte jätte mysigt att ha hemligt förhållande med dig med massor av slick och sug. Jag kommer se till att du får njuta till max. Jag är en kille s8m är 27 år gammal och tänder på äldre kvinnor. Hat aldrig varit med någon äldre men fantiserar om det. Mail mig så lovar jag att skicka bilder och du kommer få njuta till max ska inte göra dig besviken kyss på valfritt ställe

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.