Nyskild och kåt tjejNu är det dags för mej att ge mig ut på marknaden igen, hi hi. Vem är då jag? Jo, jag är en tjej som ännu inte hamnat över tretti strecket, pigg, fräsch och sprallig och ser rätt så bra ut naken. Jag borde kanske vara ledsen över att mitt äktenskap sprack men ärligt talat så är jag lättad. Nu får jag en ny chans att förändra livet och där hoppas jag att du ska vara en del! Nu vill jag absolut inte binda mej igen utan istället leva fri som fågeln.

Men det innebär inte att jag ska ha flera män, lättfotad är jag inte, har aldrig varit och kommer aldrig att bli, så det jag söker är endast en kille. Känner du att det här kan passa dej? Den jag söker är en trevlig och rolig kille som också har lite erfarenhet av livet och står mittimellan olika delar av livet. Du är fräsch, har glimten i ögat och gillar sex såklart. Jag är nog ganska kräsen så du vet det, bara det bästa är gott nog till mej i mitt nyvunna singelliv! Pussen o kramen från mej.

Nyskild och kåt tjej

4 kommentarer till “Nyskild och kåt tjej

 • 21 oktober, 2022 at 07:36
  Permalink

  Hej ja är härlig het man som gärna vill ses. Vad gör du nu? Du ser het och sugen utt. Ja gillar vad ja ser. Skriv till mig så gör vi nåt kul i hopp.

  Svara
 • 19 februari, 2016 at 02:30
  Permalink

  Du ser het ut o verkar intressant ☺

  Svara
 • 17 februari, 2016 at 07:16
  Permalink

  Hej här en kille som är nyskild o vill träffa en ny kvinna. Du är mycket intressant kvinna. Hör av dig till mig. Jag är en dalmas. Kram o puss

  Svara
 • 8 februari, 2016 at 21:23
  Permalink

  Hej
  Jag är en fräsch kille på 40 år. Glad och framåt, älskar att skratta. Tycker om lite nya äventyr.

  Hör av dig.

  Dennis

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *