Par söker extra deltagare i sängkammarenVi är ett par, båda i 30 års åldern och vi söker lite extra spänning i vårt sexliv. Båda är nyfikna på trekant och vi vill prova trekant med både en kille och en tjej. Vi har ett stabilt förhållande sen flera år tillbaka och vi har noga diskuterat detta och vi är båda överens och nu är det dags att försöka hitta någon.

Du är renlig och seriös och vill verkligen detta, först vill vi ha trekant med en kille, det är tjejens högsta önskan så vi börjar med det. Sen vill vi även prova en trekant med en tjej, men först en kille som sagt. Möjligen kan vi vara intresserad av ett par, men även det längre fram.

Vi gillar vanlig sex utan några konstigheter men vi är båda öppna för att testa nya saker i sängkammaren så länge det är något som kan tända oss. Helst ser vi flera träffar, en gångs grejor tror vi inte på och det tilltalar inte oss alls. Sex blir alltid bättre när man känner varandra någorlunda bra, både i och utanför sängen. Vi träffas över en fika första gången för att känna av kemin och lär känna varandra litegrann och sen får vi se om vi går vidare.

Par söker extra deltagare i sängkammaren

3 kommentarer till “Par söker extra deltagare i sängkammaren

 • 18 augusti, 2016 at 06:09
  Permalink

  Ta mig eller min tjej. Vi är 40 plus. Ser bra ut enlig andra.

  Svara
 • 6 augusti, 2016 at 11:53
  Permalink

  Hej,var bor ni? skulle vara bro om vi kunde ta en fika och prata lite och se om vi passar,70år,74kg,med normal kropp,

  Svara
 • 28 juni, 2016 at 10:11
  Permalink

  Hej hej fann eran annons intressant och er då jag alltid har velat pröva på en trekant. Lite om mig själv är att jag är lång och ung med mycket vett bakom pannbenet.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.