Jaha, nu har jag tagit modet till mej och gör det jag länge tänkt göra. Jag är en mogen sambo kvinna som levt i ett förhållande i cirka 10 år och det är allt annat än bra just nu. Förhållandet i sej är väl bra men inte sexlivet.

Det är väl så att man tröttnar på varandra efter ett antal år, allt blir ju samma hela tiden. Jag tänder inte alls lika mycket på sambon som jag gjort tidigare och det är nog samma för han.

sambo kvinnaI alla år har jag varit riktigt anti mot otrohet och aldrig. Inte ens i min vildaste fantasi trott att jag, en sambo kvinna skulle ens tänka tanken att vara otrogen. Men nu har jag ändrat mej helt och hållet.

Jag tror att en lite hemlig affär skulle pigga upp både mej och mitt förhållande. Därför söker jag en man som vill träffas diskret lite då och då. Du får gärna också vara sambo/gift, men inget krav.

För mej är det mycket viktigt att vi är mycket diskreta och behåller detta för oss själva. Jag har ganska lätt att komma ifrån, dock inte hela nätter men jag kan ses både dagtid och kvällstid och vissa helger. Naturligtvis kan vi inte ses hemma hos mej utan det får bli hos dej eller på hotell. Utomhus kan också fungera om vädret tillåter det.

Vi byter fler bilder när vi fått kontakt och kanske så cammar vi lite. Jag ser okej ut och tränar en del och håller igång så min kropp är ganska snygg trots jag passerat 40. Jag hoppas att jag hittar någon man här, nu har jag i alla fall försökt och ger det en chans! Kram

Sambo kvinna söker något extra

7 kommentarer till “Sambo kvinna söker något extra

 • 20 april, 2019 at 15:06
  Permalink

  Hör gärna av dig,, Du ser stark ut.. !

  Svara
 • 30 mars, 2018 at 11:44
  Permalink

  Hej.
  Såg din annons och blev nyfiken och sugen på att få träffa dig för skön het härlig sex. Är en seriös och diskret 49 årig kille som bor i NV Skåne. Skriv till min mejl och vi ses snart.
  Kram Kent

  Svara
 • 9 februari, 2018 at 13:38
  Permalink

  Du låter spännande å intressant

  Svara
 • 30 januari, 2018 at 03:52
  Permalink

  hejhej. 20år älskar mogna damer
  hör järna av dig

  Svara
 • 27 januari, 2018 at 17:58
  Permalink

  När kommer du 27 årig gift man stockholm

  Svara
 • 24 januari, 2018 at 21:06
  Permalink

  Hej när o var kan man träffa dig?
  32årig tränad snickare ifrån Norrköping här

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.