sambotjejHej, jag är en sambotjej som fått vikariat på annan ort och ska bo där i ett halvår. Jag är rakt på sak det jag söker är en sexpartner helt enkelt. Det lär bli ensamt annars och att leva utan sex är inget för mej! Kan berätta helt kort om mej själv. Jag är strax under tretti, ganska lång och smal, gillar god mat och ett glas vin. Tränar i löpspåret och gillar att hålla mej sund och i form.

Och ja, jag har en sambo hemma, som jag nu måste vara utan så länge jag jobbar med projektet. Han kommer inte att få veta och jag nästan räknar med att han också kommer att ha någon annan. Men det man inte vet har man inget ont av så ärligt talat bryr jag mej inte. Så söker nu en kille för ett halvår framåt, en kille som är charmig och inställd på vad som gäller. Jag lagar gärna en middag och du fixar en flaska rött och så kan vi ha trevliga stunder du och jag och njuta så länge det varar.

Jag gillar helt vanligt, härligt sex – inga udda grejor men du vet, allt det där vanliga! Din ålder spelar inte så stor roll, mer hur vi klickar som personer. Har inget emot ifall du är en intressant person och någon som jag kan snacka med också. Hur ditt liv ser ut i övrigt har jag inga synpunkter på, det är ditt liv och jag lägger mej inte i det. Självklart är du en normal människa utan problem. Vi byter bilder när vi får kontakt, vill inte lägga in en bild här där jag kan kännas igen som du nog förstår. Hör av dej, jag ser fram emot att vi ska ses!

Sambotjej söker diskreta träffar med en skön sexpartner

4 kommentarer till “Sambotjej söker diskreta träffar med en skön sexpartner

 • 13 mars, 2020 at 07:29
  Permalink

  Hej, hör av dig så fixar vi en träff å njuta med massor av sex

  Svara
 • 24 september, 2017 at 22:51
  Permalink

  Hej jag är en ung kille på 21 år med en stor sexlust, har alltid vilat test en kvinna.
  Hoppas vi bor nära studerar i dagsläget i Umeå men är från sthlm som pendlar en del. Jag är 1,81 lång normal kropps storlek mörkblont hår plus blåa ögon.

  Svara
 • 22 september, 2017 at 06:24
  Permalink

  Hej, var bor du. Medela så fixar vi nåt fint :p

  Svara
 • 15 september, 2017 at 16:35
  Permalink

  Vart bor du jag kan göra det skönt för dej hör av dej

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.