sambotjej söker kille för diskreta träffarHallå alla, trevlig sambotjej här. Just nu är det tidig kväll, sambon ligger och snarkar i soffan. Precis som alla andra kvällar. När vi käkat så lägger han sej i soffan, läser sin post, kollar tv (mest sport) och sen slocknar han. För att vakna ett par-tre timmar senare för att vandra in i sängen och somnar lika fort där. Ja så har jag det nästan varje kväll, vardag som helg och nu är jag förbannat trött på det. Vi har inget samliv längre, verkar inte som han bryr sej. Jag har verkligen försökt med allt möjligt men han vill inte, hela tiden har han ursäkter.

Är utsvulten och rejält kåt

Så nu är jag trött på det. Jag är verkligen frustrerad, utsvulten och rejält kåt, om jag får skriva så vulgär. Därför vill jag träffa en kille för sköna DISKRETA stunder med mycket sex men även lite mys och gos, ligga sked och kramas lite. Jag vet att många tycker det är fel, dom tycker att jag ska separera. Men av olika anledningar kan jag inte göra det just nu, varför? det berättar jag inte här. För att härda ut så hoppas jag på att det finns nån därute som vill ses och ha det mysigt och skönt med mej. Finns du??

Det är bäst om du också är i ungefär samma situation som mej, då vet jag att du kommer att vara 100% diskret. Men är du singel kan det funka också, men då måste du respektera att ingen får veta något, det är väldigt viktigt. Kondom är ett krav, även om jag sällan eller aldrig har sex med min sambo så är kondom ett måste.

Du är en kille i åldern, ja vad ska jag säga, från 25 och uppåt. Du kan ganska lätt komma ifrån så vi kan träffas ganska ofta, typ ett par gånger i veckan helst. Vi kan vara hemma hos dej eller så fixar vi ett rum någonstans. Hoppas du finns och svarar mej innan jag blir skogstokig.

Sambotjej vill ha lite kul!!!

10 kommentarer till “Sambotjej vill ha lite kul!!!

 • 16 november, 2013 at 13:50
  Permalink

  Skulle gärna vidareutveckla något med dig! Om du är intresserad så hör av dig, du kan få bilder och en bättre bild av mig på så sätt med.

  Svara
 • 17 oktober, 2013 at 18:20
  Permalink

  Du e värkligen underbar! Hör av dej så har vi bättre kontak,puss

  Svara
 • 24 september, 2013 at 06:21
  Permalink

  Hej är 37 år gammal har en sambo så måste vara diskreta är normalt byggd har börjat bli tråkigt i sängen och söker lite spänning hör av dig

  Svara
 • 16 september, 2013 at 14:23
  Permalink

  Kanske ska tillägga att jag är 24 år gammal och tar hand om min kropp väl! Hoppas vi hörs! Puss

  Svara
 • 16 september, 2013 at 13:24
  Permalink

  Hej, kunde inte sluta tänka på hur lika vi är. Jag är tillsammans med en tjej sen 6 år tillbaka. Och vi är i samma onda cirkel, jag vill men hon bara går och surar och sen går och lägger sig! Hör mer än gärna av dig för bilder och mer info

  MVH
  Alexander

  Svara
 • 16 september, 2013 at 05:24
  Permalink

  Jag e en kåt kille som drömmar att bli kontaktat en syngg mogna kvinna som du. Kontakta mig så berättar jag mer.

  Svara
 • 15 september, 2013 at 12:14
  Permalink

  Hej!
  Jag är så tänd på dig. Hoppas du hör av dig snarast så att vi kan chata och sedan kanske gå fika. Jag skulle kunna redan imorgon men det är ingen brådska. Jag är 37 år gammal, ser bra ut och mycket kåt. Är gift så vi måste bli super diskreta.
  Puss 😉

  Svara
 • 15 september, 2013 at 08:24
  Permalink

  Hej 31 år är jag. jag ser bra ut, kan skicka en bild.

  Svara
 • 15 september, 2013 at 04:53
  Permalink

  Kontakta mig 😉 23 år gammal och i förhållande.

  Svara
 • 15 september, 2013 at 03:24
  Permalink

  Hej, fin bild 🙂 om du vill ha lite kul skriv till min mail adress *******. Kan skicka bilder och skriva mer om vem jag är då! Puss 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.