min mogna fittaJag är en fräsch och sexig kvinna som söker helt vanlig normal sex med en helt vanlig kille. Jag söker absolut inget stadigt förhållande, om nåt ska vara stadigt så är det ett stadigt sexförhållande, varken mer eller mindre. Som jag skrev så söker jag helt vanlig sex och det betyder att jag inte vill eller har lust att göra udda saker i sängen.

Som många andra gillar jag mycket slick och sug, alltså långa förspel men jag vill också knulla hårt och bestämt, att bli tagen bakifrån (inte i analen) är min favoritställning. Att stå på alla fyra, svanka och visa hela härligheten gör mej rejält kåt, gillar lite att visa upp mej *blink*. Du som svarar är en fräsch och social kille som gillar samma saker som jag gör, du förstår att kondom är ett måste och du kanske är nånstans mellan 20-50 år.

Sex på västkusten

3 kommentarer till “Sex på västkusten

 • 14 juli, 2015 at 15:59
  Permalink

  Hej, ja gär en 18-årig kille från Göteborg som kan ta mig runt i trakten för att träffas, jag är ensam hemma på vissa helger och kan då erbjuda skoj här, men vill helst träffas hos dig eller anna diskret plats. Jag har ett nyfunnet intresse för mognare kvinnor och gillar att slicka fitta och leka med den, gillar också att bli avsugen men är inte så känslig. Hör av dig så kan vi snacka mer 🙂

  Mickey

  Svara
 • 11 maj, 2015 at 08:30
  Permalink

  Hej Västkustpinglan! Här finns en kille som likt dig vill ha skön sex! jag är 35 år ung och mycket social. Bor som du på västkusten. Hör av dig vid intresse

  Svara
 • 8 april, 2015 at 10:16
  Permalink

  Hallå vännen! Jag skulle vilja träffa dig! Jag är social, lång, ganska vältränad och fräsch. Hör av dig ;-). Hälsningar, H.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.