Här är jag, en sexig mulatt kvinna som vill stadga sej. Det börjar bli lite trist att vara ensam, eller kanske inte ensam, jag har några nära vänner, det räcker för mej. Men att ha någon att träffa lite ibland hade varit trevligt och se vad det utvecklas till. Helst vill jag stadga mej som sagt, men det är lättare sagt än gjort, jag har svårt att bli kär nämligen. Men när det händer, då är det härligt. Så därför testar jag och ser om jag kan hitta en trevlig kille.

sexig mulatt kvinnaVi börjar som vänner och sen ser vi hur allt utvecklar sej. Vi förblir kanske vänner, eller så blir det nåt mer, vi får se, sånt är skitsvårt att planera. Ni killar som bara är ute för att knulla mogna kvinnor, typ engångsligg, ni kan gå vidare. Jag är inte lättfotad och du får mej inte på rygg i första taget, så ni oseriösa killar, ge upp innan ni ens skriver till mej. Bara för att jag är en sexig mulatt kvinna innebär det inte att jag är lösaktig, så ni som tror det, vandra vidare till nästa kvinna!

Jag är den jag är, en kvinna i sina bästa år

Eftersom jag är lite äldre så vet jag att jag kan rada upp tusen krav på dej. Men när jag står framför dej så spelar allt det där ingen roll, det är så olika vad som attraherar, det handlar inte om ytan. Det är ditt sätt att vara, din personlighet, ditt utseende, ditt inre, din charm och mycket mer som gör din helhet och det är helheten jag är ute efter, inte det ytliga och opersonliga. Jag är kanske lite annorlunda än andra kvinnor, men så här är jag, take it or leave it.

Jag är långt ifrån perfekt, dels har min kropp några år på nacken och några kilo för mycket. Men själv är jag nöjd och det du ser, det är vad du får. Sex är viktigt för mej, därav söker jag efter en kille på denna sexbloggen! Du har en bild på dej som jag får se innan vi träffas i verkligheten, men innan dess snackar vi lite över nätet, känns bäst så. Hörs vi?

Sexig mulatt kvinna vill träffa seriösa killar för fast sällskap

En kommentar till “Sexig mulatt kvinna vill träffa seriösa killar för fast sällskap

 • 6 mars, 2018 at 00:58
  Permalink

  Varför är alla normala mulatt kvinnor så grymt sexiga ? men så jäkla våra att hitta i Sverige.
  Oftast jäkligt fina ben, lite bredare höfter, underbar bubbel rumpa med ett mörkbrunt läckert underliv som mynnar ut i en storläppad fitta med ett läckert cerist inre. Gärna te krulligt svart hår på venusberget, smal midja, en otroligt härlig svank, stora härligt fylliga pattar med stora mörkbruna skitsexiga areolas – OCH ALLTD SKITSEXIGA MÖRKBRUNA GLÖDANDE ÅTRÅFYLLDA ÖGON eller SVARTA KÅTA ÖGON SOM BRINNER AV NJUTNING och PASSION. – HÖR GÄRNA AV DIG TILL EN RIKTIGT UNDERBAR MAN….
  KRAM // FRED

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.