sexig tjejHallå killar, här har ni en smart och fräsch sexig tjej på 30 plus. Jag vill träffa en snygg, renlig och lagom ung kille, typ 25-30 år ungefär men även äldre kan funka om du är ungdomlig och ser ungdomlig ut. Jag vill att du och jag ska ses via webcam och att du vågar visa lite av dej själv MED kläderna på. Du kommer att se att jag är precis det jag utger mej för att vara, men lämnar inte ut någon förhandsvisning här av min nakna och nästan perfekta kropp. Den får du se när vi cammar men förvänta dej inget naket då, och du, jag vill inte se något naket heller, respekt tack!!! Jag har ett konto på bodycontact. se också men där är det bara kukar överallt!

Jag gillar långt utdraget sex och gärna med ett exklusivt, långt och skönt förspel där vi är helt nakna. I det får det gärna ingå jordgubbar och champagne och i gengäld får du en kåt ohämmad och supersexig och fräsch tjej som gör nästan allt. Jag håller och scratchar gärna din pung med mina långa naglar samtidigt som min tunga retas och cirklar kring ditt svullna ollon. Jag vill bli tagen bakifrån av dig och gärna att du växlar mellan hålen. Du ska som sagt vara en man som är vuxen och verbal och kan föra sej och vi kan ses antingen hos dig, mig eller på ett hotell. Är du svaret på min önskan så hör av dej.

Sexig tjej söker en skön sexkontakt
Etiketter:             

En kommentar till “Sexig tjej söker en skön sexkontakt

  • 16 april, 2019 at 05:01
    Permalink

    Hejsan jag är en kille som är 29 år och väldig social av mig gillar långa för spel och massa gos. jag skulle vilja komma i kontakt med dig jag älskar att slicka båda hålen ;). Hör av dig jag väntar på dit svara jag vissar gärna upp mig i cam Med Kläderna på 😉

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *