knulla mej en milfSnygg och kvinnlig, lätt mullig mogen kvinna med tant fitta som söker yngre killar som jag kan träffa lite då och då. Det jag vill ha är sköna, ohämmade kravlösa sexträffar med maximal njutning i centrum. Du som svarar ska bo i småland med omnejd, jag har bil så jag kan komma till dej, men bara om du är riktigt speciell.

Jag älskar porr och sexbilder samt små snuskiga experiment så det är ett klart plus om du gillar olika sexiga bus och upptåg. Att du ska vara frisk och renlig är väl självklart!!! Jag vill inte träffa killar som är äldre än 60 år och du måste fyllt 18, perfekt ålder på dej känns som 25-45 och vi träffas helt privat.

Sexiga bus du och jag?

4 kommentarer till “Sexiga bus du och jag?

 • 7 februari, 2015 at 09:06
  Permalink

  Tjena!

  jag är kille 18 år men jävligt kåt o sexsugen! Jag har alltid velat vara med äldre kvinnor, tycker äldre kvinnor är perfekta! jag har en tränad kropp med en kuk runt 19 cm. Jag finns i småland så det är bara att höra av sig, tack för mig!

  Hoppas du skriver till mig
  puss och kram

  Svara
 • 22 december, 2014 at 23:02
  Permalink

  Hejsan jag är 35 år och stark söker en kvinna samma dig om vi kan pratar tillsammans
  Hälsninger

  Svara
 • 15 december, 2014 at 23:42
  Permalink

  du ser mysig och go ut! jag finns i småland

  hör av dig!

  Svara
 • 15 december, 2014 at 10:01
  Permalink

  25årig fräch o snygg kille, tyvär inte från småland men kan hända man har vägarna förbi, otroligt noga men min kroppsvård likså diskretheten.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *