jag mogen och naken Jag är en gift kvinna bosatt i Mellansverige någonstans. Jag är gift men min make är tyvärr sjuklig och jag är ständigt kåt så det är ett dilemma. Min make lämnar jag aldrig men jag måste ha sex, jag klarar mej inte utan längre.

Jag söker diskreta och förstående män som förstår min situation och som kan tillfredsställa mej lite ibland. Min tanke är att jag skall träffa en och samma man regelbundet. Jag tycker om mjuksex och vill inte utforska andra områden, mjuksex räcker gott till mej.

Jag gillar att klä mej i sexiga underkläder och det tror jag att du kommer att uppskatta när jag har en kort tajt klänning med något sexigt under. I övrigt är du kring 25-50 år, ren och hel, social, diskret och pålitlig, ditt civilstånd är inte av intresse för mej, det är upp till dej. Svara snart om du söker kvinnor att knulla, jag är riktigt utsvulten!

Sexiga underkläder

4 kommentarer till “Sexiga underkläder

 • 20 mars, 2022 at 13:51
  Permalink

  Hej, jag träffar gärna dig. Jag tror vi kan har riktigt skön mjuksex under täcket Jag bor i mellersta Sverige. Hör av dig ifall det fortfarande är aktuellt.

  Svara
 • 4 maj, 2015 at 08:00
  Permalink

  Hej där snygging jag är en Man på 28år som har en kuk på 22cm som skull vilja träffa dig och ge dig de du vill ha jag bor i mellan Sverige med och jag värkligen älskar och slicka svara gärna på mig

  Svara
 • 28 april, 2015 at 07:01
  Permalink

  Hej.
  Jag är liksom du gift, mogen och man och utsvulten. Min fru är även hon asexuell som din man p.g.a. livslång medicinering. Jag är 1.90 cm och tränar mycket på F&S. Gillar att klä mig snyggt. Även jag föredrar mjuksex.
  Att träffas någon gång ibland passar mig. Jag bor i Sthlm och du i mellansverige?
  Svarar du så ser vi vart det leder.

  Svara
 • 30 januari, 2015 at 09:44
  Permalink

  Hej,
  du är så sexig o jag vill gärna träffa dej.jag är 48 år o gift.jag bor i skåne
  om du är intresserad mejla.
  puss o kram

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *