jag mogen och elegantÄr en skild kvinna som bor ensam och känner mej faktiskt lite ensam trots att jag har många vänner. Det jag söker är en man som precis som jag gillar skön sensuell erotik, som vill ha passionerad sex utan att blanda in några djupare känslor.

Jag är en social och trevlig kvinna som har ett utseende som jag tror är helt okey. Min kropp försöker jag hålla i trim så gott det går och jag är väl rätt nöjd i det stora hela med mitt utseende. Du som svarar är en kille/man som är seriös, social, problemfri och söker detsamma som mej. Jag vill ha träffar i verkligheten och söker alltså ingen mailvän eller liknande.

Skön sensuell erotik

6 kommentarer till “Skön sensuell erotik

 • 25 maj, 2019 at 14:56
  Permalink

  Halloj där
  Här finner du en trevlig gift kille på 56 som söker efter en kvinna för skön samvaro, är enbart intresserad av sexträffar där vi båda gör det skönt för varandra, älskar mycket sug, slick, kramar, kyssar och sköna samlag. Hoppas att vi ses snart är utsvulten

  Svara
 • 24 maj, 2019 at 09:50
  Permalink

  Hej!Klockren annons….?Jag e en Otämjd Stenbock på 43…Social med humor och bus i blicken…Seriös både i och utanför sängen…?Företagsam men lyhörd…Gillar hämningslöst sex…Går på känslan…Ser till att min partner njuter…Är tillfreds med mitt utseende och kropp…Uthållig…?Under rätt förutsättningar…!?
  Ser fram emot ditt svar-kram Janne

  Svara
 • 24 maj, 2019 at 02:38
  Permalink

  Hej
  En kille på 29 år som gärna skulle göra det skönt för dig.
  Hör gärna av dig så lär vi känna varandra.
  Underbar bild, vill ligga mellan dina ben och njuta.

  Svara
 • 23 maj, 2019 at 19:38
  Permalink

  Hej!

  Jag är en trevlig och halvtokig värmlänning på 50 vintrar. Jag har lite extra kilon att bära på, men man kan ju inte vara alla till lags. Jag gillar att hitta på galna upptag med glimten i ögat. Jag vill också ha mycket sex och ser också till att min partner får vad hon vill ha.

  Kram Kenneth

  Svara
 • 23 maj, 2019 at 19:21
  Permalink

  Hej där!
  Calle heter jag, sextokig kille på 25 år som älskar sex. Ser fram emot att slicka din lilla mus tills du kommer om och om igen. Hoppas du ser fram emot att träffa mig. Skick på din lilla mus.

  Svara
 • 23 maj, 2019 at 15:54
  Permalink

  Hej, är en 18-årig kille från Göteborg som kan färdas runt i denna trakten för att träffas. Har ett nyfunnet intresse för mognare kvinnor och ör ej oskuld, dock nybörjare. Jag gillar att slick och leka med fitta och kan nog erbjuda något passionerat sex 🙂
  Hör av dig så får du veta mer 😀

  Mickey

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.