Sexträff i Stockholm, nån som vill träffasSexträff i Stockholm, finns det nån som är intresserad av att träffas???? Nån har kallat mej MILF, men va sjutton???? Jag har inte ens fyllt 40 hmmm. Jaja spelar väl ingen roll, så jag får väl ta det som en komplimang. Hur som helst, jag är ute efter en sexträff, varken mer eller mindre. Vi ses och har det skönt och skiljs åt när vi båda är nöjda och belåtna!

Jag bor i Stockholms trakten och du bör så klart bo i krokarna du också. Jag är relativt nyinflyttad och har inte hunnit lära känna så mycket folk ännu. Kanske vi blir vänner också, man vet aldrig. Men det är inte vänner jag söker här, det är sex jag vill ha, sex i massor om jag får önska!! OM det är så att vi synkar väldigt bra, då kanske vi kan bli KK, en fast knullkontakt hade inte varit helt fel faktiskt.

Du är mellan 25-40 år och passerat det omogna stadiet, omogna killar är direkt avtändande. Du är social och kan föra ett normalt samtal. Du är nyduschad och luktar gott när du kommer hem till mej, är du inte det så får vi duscha tillsammans. En annan sak, jag fullkomligt avskyr hår, så du måste vara helrakad, precis som jag är. Om du inte är det kan jag hjälpa dej med det. Hoppas vi kan ses snart, jag är faktiskt lite ensam och frustrerad, har varit utan sex alldeles för länge nu.

Skön sexträff i Stockholm?!!

5 kommentarer till “Skön sexträff i Stockholm?!!

 • 7 mars, 2014 at 23:18
  Permalink

  26 år passar in på det du beskriver. Hör av dig

  Svara
 • 22 december, 2013 at 20:48
  Permalink

  Är en snygg kille på 21 år som är grymt kåt på äldre tjejer

  Svara
 • 17 november, 2013 at 15:20
  Permalink

  Ung kille som är kåt 24/7 som skulle vilja prova något nytt med en het milf och ha sex med milfen i 7 timmar ellr längre

  Svara
 • 1 november, 2013 at 18:11
  Permalink

  Jag är 18 nyfyllda år, välutrustad , muskulös och oerfaren och vill mer än gärna vara din toyboy. Hör av dig
  0720******

  Svara
 • 20 oktober, 2013 at 19:42
  Permalink

  tjena

  Jag är en kille på 25år 191cm som älskar milfs finns inget
  ja tänder mer på blir så jävla kåt av självaste tanken…
  hör gärna av dig 😉

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.