Jag är lite pervers av mej, jag gillar det förbjudna, det snuskiga, det är så jäkla upphetsande. Men det är inte alla killar som gillar sånt så jag försöker hitta någon skön kille som är som jag. Finns du här? Jag är ju här så då borde det finnas fler hehe.

Jag vill inte gå in på exakt vad det är jag gillar för perversiteter, det tar vi lite mer privacy, right! Även om jag gillar perversa sköna lekar så gillar jag helt vanlig sex ibland också, även om det blir bra mycket bättre med snuskiga grejor. Jag kan säga så mycket som att jag har en del leksaker vi kan använda hehe.

Killar, ni som svarar ska alltså vara perversa, det tror jag du har fattat, ålder 20-50 år, 100% diskreta och seriösa i det stora hela. Bilder och sådant byter vi sen! Hör av dej, mitt perversa sinne flödar snart över hehehe.

3 thoughts on “Sköna killar som gillar perversa lekar, se hit!!

 • 15 november, 2016 at 19:46
  Permalink

  gillar du perversa saker så kanske du har hittat rättär en kille på 51 vårar och gillar det mesta inom perversa .helt vanlig sex också naturligtvis men utan att säga för mycket så är facesitting en av mina favoriterresten kan du nog räkna ut självälskar även sexleksaker när de används rätt.Ser rätt bra ut för min ålder och har en del erfarenhet av det jag tror och hopas du söker

  Reply
 • 7 december, 2016 at 20:51
  Permalink

  Det beror på vad för lekar? ?

  Reply
 • 6 november, 2017 at 01:35
  Permalink

  Hej är kille på 49 .gillar perversa grejer .är nyfiken på strapon åkså .hör gärna av dig.mvh alex

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.