jag visar min fitta

Gillar du slanka och fräscha mogna kvinnor i 40-50 års åldern? Isåfall kanske jag kan vara intressant för dej? Jag är i den åldern, exakt ålder frågar man inte en kvinna det vet du väl. Jag vill träffa en trevlig och pålitlig yngre man för sköna stunder, ev. kan ett par vara intressant, samvaro på tre är alltid trevligt.

Du/ni ska gilla att njuta länge och inte hafsa fram i turbofart. Jag är glad, fräsch och välformad och har en snygg kropp och ett helt okej ansikte och jag tycker om det mesta inom sex. Är inte rädd för att testa nya saker i sängen även om jag nog provat på det mesta men det finns kanske nåt jag missat, vem vet! Yngre män i åldrar kring 20-30 är jag intresserad av och det är kravlösa träffar en eller flera gånger som gäller.

Slank kvinna söker yngre killar

2 kommentarer till “Slank kvinna söker yngre killar

 • 12 november, 2014 at 00:39
  Permalink

  Hej, jag är en kille på 20 år och vill gärna träffa dig. Jag har alltid drömt om att ha en äldre kvinna som kan lära upp mig. Jag är oerfaren och vill att du ska lära mig allt. Jag är väldigt öppensinnad och kan vara med på ALLT, exakt allt du vill 😉 Hoppas att jag är den du söker 🙂
  Andre

  Svara
 • 21 oktober, 2014 at 06:51
  Permalink

  Jag är vad du söker!
  //Calle

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.