snygg kvinnaMitt liv är ganska så ensidigt och jag behöver ha lite miljöombyte. Vem är jag då? Jo, en snygg kvinna i mina bästa år som lever ensam och trivs bra med det. Jag jobbar och står i, alla dagar ser nästan lika ut och nu känner jag att jag verkligen behöver lite miljöombyte. Därför undrar jag om det finns någon trevlig gentleman här som skulle kunna tänkas att umgås en helg med mej?

Jag tänker att vi träffas på webbkameran först, pratar lite där och ser om vi känner att vi har någon kemi. Om vi har det så bestämmer vi en helg då vi träffas. Jag vill inte vara i min hemstad och det är nog samma för dej. Så vi bokar hotell i en stad där ingen av oss bor, vi delar på alla dessa kostnader! Kanske går vi ut och äter något gott, delar en flaska vin, går på bio, promenerar och tittar på sevärdheter, eller vad som helst. Det viktigaste är att vi har trevligt och njuter av helgen.

Ja, sex vill jag gärna ha men jag kan inte på förhand lova något sådant. Det kan nog ingen göra när man inte har träffats. Men det hade varit härligt om kvällen slutade med en skön natt och gärna en skön morgon också. Men vi får se vad det blir av det.

Hoppas du finns här, jag är här och jag är redo närhelst du kan! Jag är en snygg kvinna som kan föra mej bland folk, så du behöver inte skämmas över mej. Du får inte ha problem med spriten utan ska kunna dricka utan att spåra ur osv. Seriösa gentlemän, finns ni här?

Snygg kvinna vill ha en hel helg med en gentleman
Etiketter:

5 kommentarer till “Snygg kvinna vill ha en hel helg med en gentleman

 • 3 januari, 2019 at 09:17
  Permalink

  Hej du snygga kvinna! Allt låter helt perfekt för mig jag är intresserad kram

  Svara
 • 11 december, 2018 at 12:32
  Permalink

  Hej på dig! Vi borde träffas och ha kul tillsammans! Hör gärna av dig! Puss på din m.

  Svara
 • 14 november, 2018 at 01:06
  Permalink

  Hej där, gillar det jag ser, speciellt dem som är äldre än mig 😉 hör gärna av dig

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.