kåt mogen kvinna söker en man att träffaHejsan! Jag är en kåt mogen kvinna som på detta sättet söker en man att träffa lite då och då. Våra möten måste vara absolut diskreta och ska vara vår hemlighet. Jag är kring 50 men min sexlust är som när jag var 20-30 år, alltså på topp!! Jag söker en hemlig älskare som klarar av att tillfredsställa mej! Jag är ganska krävande sexuellt sett och därför måste du ha en ork och lust som är utöver det vanliga.

De krav jag har på dej är att du ska vara vän av tvål och vatten, dofta som en man, max 30 år och seriös. Men det allra viktigaste är att du kan tillfredsställa mej, det är väl ett vettigt krav eller vad tycker du?Jag är som sagt en mogen kvinna och min kropp har sett sina bästa år men den duger bra ändå, eller vad tycker du?? Kan tänka mej att ses enbart för sex, men även en dejt där vi går ut på restaurang för att avsluta kvällen i en skön säng. Men det får vi se hur det blir. Det pratar vi om när vi fått kontakt!

Söker en man mellan 20-30 år

4 kommentarer till “Söker en man mellan 20-30 år

 • 31 augusti, 2019 at 09:30
  Permalink

  25 åring tillgänglig i södra och mellersta sverige . Hör av dig

  Svara
 • 26 oktober, 2013 at 14:18
  Permalink

  Hej är en 23 åring från sthlm så hör jätte gärna av dig om du är relativt nära. Är ganska oerfaren men vill jätte gärna testa på något sånt här. Skriv till mig på

  Svara
 • 24 oktober, 2013 at 14:50
  Permalink

  Här har vi en 20 år gammal ung kille. Jag föredrar äldre kvinnor och kommer nog göra tills jag är i samma ålder. Har mycket tid och ork att ses. Det här är för mig väldigt kravlöst men viktigt att båda trivs. Något spännande utanför det vanliga livet. ****** är min adress. Hör av dig så kan vi utbyta lite extra info och självklart om det bara är något du undrar.

  Svara
 • 17 oktober, 2013 at 18:05
  Permalink

  Hej är 25 kile med mycke energi hör av did så kan vi göra nåt diskret upphetsande, puss

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.