riktigt kåtVa ute igår, är väl lite trött, blev rätt hårt igår och nu är det söndag och jag är riktigt kåt. Är inte den kvinna som brukar ragga upp engångs ligg men igår var det dags, extremt länge sen jag fick ligga. Hade siktet inställt på en ung och fräsch kille, men det blev inte som jag tänkt mej. Så därför tänkte jag höra om det finns någon yngre kille som ville ses ikväll? Jag bor i Stockholm, ganska centralt.

Hade siktet inställt på en ung fräsch kille

Du är en kåt kille inte yngre än 18 och helst inte äldre än 25! Du får en mogen kvinna som är riktigt kåt, jag är nånstans mellan 40 och 45, fräsch och ser yngre ut säger dom. Här sätter jag inte ut en bild, inte en chans, men jag skickar en bild när vi börjat snacka. Du ska självklart också skicka en bild till mej!

Nu vill jag bara ha svar från killar som vill, kan och vågar ses ikväll. Är du inte det du vill så låt bli att höra av dej! Jag vet jag är lite sent ute men va f-n, man vet aldrig, måste chansa för att vinna som det så fint heter. Kan även tänkas att jag vill träffas längre fram också, yngre killar lockar alltid!! Hör av dej, jag väntar!

Söndag och jag är riktigt kåt

2 kommentarer till “Söndag och jag är riktigt kåt

  • 22 november, 2016 at 13:34
    Permalink

    Bor i Stockholm, 21 år. Hur kan jag kontakta dig?

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.