jag mogen och kåt

Jag är en MILF och jag är stolt över att vara en MILF, har förstått att det är poppis. Jag är mogen, kåt och sexig och jag vet att ni yngre män tänder på mej. Jag har träffat några yngre män, dom har alla varit kring 20-25 och jag har fått mersmak, jag måste träffa fler. Även om ni är yngre och kanske oerfarna så kan ni knulla riktigt bra, många gånger bättre än män i min egen ålder (40+).

Jag ska vara ärlig, jag kommer att träffa mer än en kille, om nån svarar på min sexannons såklart, men det tror och hoppas jag. Tillfälliga sexträffar är det jag söker, vi kan med fördel vara hemma hos mej, jag bor själv och har gott om plats. Jag jobbar på schema och det varierar så jag kan ses lite när som helst, ibland helger, kvällar, mitt i veckan, på dagtid osv.

Stolt MILF söker yngre män för sköna stunder

3 kommentarer till “Stolt MILF söker yngre män för sköna stunder

 • 13 mars, 2020 at 07:32
  Permalink

  Hej, vill gärna träffa dig, så hör av dig till mig

  Svara
 • 23 oktober, 2014 at 19:14
  Permalink

  Hej1 Är en kille på 25 år i jakt på en sexuell och sensuell upplevelse med en mogen kvinna. Är fortfarande oskuld men anser mig vara i relativt god form och med ett trevligt utseende. Hör av dig på mail om du tycker det låter intressant så får du veta mer! 🙂

  Svara
 • 12 oktober, 2014 at 16:08
  Permalink

  Hej! Har under den senaste perioden också letat efter tillfälliga sexträffar, särskilt med en mogen kvinna!

  Då jag jobbar på distans har jag stor möjlighet att kunna träffas flera gånger utifrån vad du vill!

  PS. Är 20 år och väldigt uthållig. 😉

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.