dejta-sidan-omJa som rubriken låter, han sitter som vanligt grrrr i soffan och snarkar, det är dags att börja dejta sidan om. Jag börjar tröttna rejält och nu måste jag göra nåt, ja jag är trött på han överhuvudtaget. Men just nu kan jag inte lämna han pga. nåt som jag inte kan berätta här. Men det är nära förestående men jag står inte ut längre, jag måste få träffa nån, gärna nån som också är upptagen.

Det jag söker är sköna träffar, inget annat, det där med relationer står mej upp i halsen just nu. Jag behöver frihet och ingen som behöver uppassning och sånt. Så en ren och skär skön och mysig dejt är det jag vill ha, gärna återkommande träffar om vi trivs ihop.

Som person är jag snäll och trevlig, men det säger väl alla haha. Jag älskar att träffa nytt folk och få nya vänner och jag är en mogen kvinna som är mej själv till hundra procent. Det du ser är det du får som dom brukar säga, gillar du vad du ser? Gillar du vad du läser? Ja då kanske vi ska träffas över en kopp kaffe och snacka lite och se vad det kan utvecklas till, jag har inga större förväntningar men måste prova iallafall.

Kanske finns det någon som är trevlig, seriös och som tilltalar mej, kanske har jag tur, kanske inte? Jag vet inte förrän jag har testat och det gör jag nu. Din ålder och andra detaljer är just nu inte ett dugg intressant för mej, det är DU som person som intresserar mej. Många kramar från den gifta kvinnan som är helt utsvulten.

Trött på gubben, dags att börja dejta sidan om

4 kommentarer till “Trött på gubben, dags att börja dejta sidan om

 • 17 maj, 2019 at 20:46
  Permalink

  hejsan, du verkar vara en härlig person 🙂
  sugen på att ses o se vart de leder? 🙂

  kram sötnöt 🙂

  Svara
 • 17 maj, 2019 at 00:03
  Permalink

  Hejsan!
  Jag gillar det jag läser och det jag ser, en mogen kvinna är min dröm och dina bröst är underbara.vem är du , snälla hör av dig?!
  Mvh/
  Daniel
  (hoppas jag får blir din)

  Svara
  • 18 maj, 2019 at 01:06
   Permalink

   Letar efter både någon skön att hänga med och vill gärna lära mig allt om sex tillsammans med någon. Och ja, jg gillar det jag ser och läser. Ser ut att kunna bli någonting riktigt intressant faktist. Hör av dig 😉

   Svara
  • 18 maj, 2019 at 07:32
   Permalink

   Hej. De du skriver är bra är ensamstående med barn varannan vecka å vill bara ha sexkontakt inget fast förhållande.
   Mvh. Roger

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.