Trött på omogna, ansvarslösa män nu

Är du kapabel att känna efter vad du själv känner, vill och behöver, och kan kommunicera det på ett tydligt (och respektfullt) sätt? Är du även villig att verkligen lyssna på vad jag har att säga och ta hänsyn till mig och mina behov? Betraktar du också kvinnor som fullvärdiga människor och jämlikar, snarare än bara som objekt eller “horor vs Madonnor”? Om du med handen på hjärtat kan svara ja på de här frågorna så får du gärna fortsätta läsa resten.

Jag är öppen för allt från en platonisk vänskap till normal dejting eller mer så kallade “seriösa relationer”, beroende på personkemin mellan oss och vad vi båda känner för osv. Sådant brukar liksom vara lite svårt att bestämma på förhand, så jag föredrar att låta relationer utvecklas efterhand, utifrån sina egna förutsättningar.

Du bör vara 30 till 45 år, och du har inga direkta problem med att jag är polyamorös (om du vill veta mer om vad polyamorös betyder kan innebära så får du jättegärna googla det).

En liten sak till: snälla rara, ha lite integritet och låt bli med att försöka ställa dig hos mig in genom att låtsas vara någon som du egentligen inte är. Försök inte lura i mig något i hopp om att jag kommer att ligga med dig. Jag kommer att se igenom det direkt.

Trött på omogna, ansvarslösa män nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.