jag i sexiga underkläderHejsan! Jag är en mogen kvinna som lever ensam med allt vad det innebär, bla. är jag helt utan sex. Därför söker jag på detta sättet två killkompisar som vill komma hem till mej och ta hand om mej. Trekant är otroligt skönt och för att jag ska bli nöjd behövs nästan två killar. Jag ser helst att yngre män svarar, men även äldre män kan svara så länge ni är uthålliga och riktigt kåta. Gärna svarta män. Men det viktigaste är att ni tänder på nakna feta kvinnor som jag.

Min kropp har av naturliga skäl sett sina bästa dagar men mitt inre är yngre än någonsin, så även min sexlust, det är riktigt hög! Men trots allt så tror jag att jag duger, eller?! Jag vill vara i centrum, ni tar hand om mej, jag njuter och ni njuter och jag träffar er gärna igen om vi alla tre vill det. Kunde vara praktiskt att bara lyfta luren eller skicka ett sms när suget efter sex blir allt för stort, eller vad tycker du/ni?

Två killkompisar kom hit och hjälp mej *ler*

3 kommentarer till “Två killkompisar kom hit och hjälp mej *ler*

 • 7 april, 2015 at 20:47
  Permalink

  hejsan jag är 32 år gammal o ser bra ut skriv ditt nummer så kommer jag på en gång kram du lär inte ångra dig.

  Svara
 • 30 juni, 2014 at 19:47
  Permalink

  Hej fröken
  Skulle en kille på 40 vara intressant så skriv tillbaka , var i vårt avlånga land bor du
  Mvh magnus

  Svara
 • 14 juni, 2014 at 02:25
  Permalink

  hej hej jag läste precis din annons och jag vart jävligt kåt faktist jag har en vänn som ocksåvillmöta dig intressear det dig skriv gärna så kan vi prata mer

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *