stor kvinnaMina kilo sitter på ganska bra ställe på min mogna kropp, men det är lite för mycket, jag är en stor kvinna. Det tycker en del, personligen trivs jag utmärkt med min stora kropp, jag är väl vad man kan säga en stabil och stor kvinna. Men du som svarar på mitt nödrop här, du gillar troligtvis det du ser, ni andra lär ändå inte höra av er.

Helst vill jag träffa en stor man, en riktig viking, men ni är lätträknade nuförtiden, tyvärr. De flesta män styrs idag av knepiga kvinnor med en lite skev syn på män och kvinnors relation, tråkigt tycker jag. En man är en man och en kvinna är en kvinna, varken mer eller mindre. Själv älskar jag att bli behandlad om en kvinna :-).

En man ska vara en man med allt vad det innebär och det är dej jag söker, som är en RIKTIG man!! Om tycke uppstår (från båda håll) är jag öppen för en stadig relation. Men till en början är det enbart en sex relation jag söker.

Så gillar du en stor stilig kvinna med en het rumpa så hör av dej, jag finns här och jag väntar på dej. Obs! Uppför dej på ett moget och seriöst sätt så får du svar!

Tycker du om en stor kvinna med bred rumpa?

2 kommentarer till “Tycker du om en stor kvinna med bred rumpa?

 • 4 mars, 2019 at 11:40
  Permalink

  Hej
  Är intresserad 😉 älskar din heta rumpa 😉

  Svara
 • 31 januari, 2019 at 13:54
  Permalink

  Jag är en mogen 25 åring som letar efter äldre mulliga kvinnor/damer. Skulle gärna träffas och lära känna varandra, så får vi se vad det leder till

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *