är på jakt efter en ung kille att träffaJag är en gift mogen kvinna som är på jakt efter en ung kille att träffa lite då och då. Allt måste ske i största hemlighet, maken får inte veta något. Därför är det viktigt att du har ett eget boende där vi kan träffas. Jag vill att du är mellan 20-30 år, varken äldre eller yngre.

Du är uthållig och har en ung fräsch kropp och gärna en stor snopp som trivs i en mogen fitta. Du vill träffas 1-2 gånger i veckan, du tänder på en kåt MILF, du är 200% diskret och inte ens din bästa polare får veta något.

Sexuellt är jag väldigt flexibel, jag gillar det mesta, dock gillar jag inte wet eller andra udda läggningar. Jag gillar att både vara dominant och undergiven, vilket beror helt och hållet på min sexpartner. Jag hoppas att jag kan hitta en diskret sexkontakt här, en ung viril man för många sköna stunder. Kan även tänka mej tillfälliga möten tills jag hittar en fast sexkontakt.

Ung kille med eget boende sökes

4 kommentarer till “Ung kille med eget boende sökes

 • 18 april, 2014 at 13:39
  Permalink

  Hej! Jag är 19 år men jag fyller 20 i november och jag är latino. Jag är nog han du letar efter jag vill inte skriva allt här men skriv ett mail till mig ******* jag skickar bild på mig när du skickar meddelanden

  Svara
 • 20 oktober, 2013 at 02:29
  Permalink

  hej är en kille på 25 är 176 cm har en mysig etta
  har haft en kk innan som var gift
  är rett utålig kan knulla 2-3 gånger 30-45 min per gång

  Svara
 • 17 oktober, 2013 at 18:22
  Permalink

  Intressant! Hör av den så bestäm
  Er vi något kul 😉

  Svara
 • 15 oktober, 2013 at 16:59
  Permalink

  Hej,

  Det låter jätteintressant. Jag letar efter en äldre dominant kvinna.
  Du kanske kan höra av dig till mig på min epost 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.