Jag är en skön mogen kvinnaJag är en skön mogen kvinna. Det är med stolthet jag kallar mej MILF, jag längtar verkligen inte tillbaka till 20 års åldern och allt vad det innebär. Det är sällan jag är ute och roar mej nuförtiden utan är mest hemma, antingen ensam eller med vänner. Det som blivit lidande är mitt sexliv, för när man inte är ute i svängen så är det svårare att träffa nån.

Därför testar jag att sätta in en sexannons och hoppas att nån svarar mej. Det är alltså en skön sexkontakt jag söker för sköna stunder och kanske lite galna upptåg? Just nu söker jag inget fast förhållande. Men om Mannen i mitt liv står framför mej så gör han, men inget jag räknar med. Det allra bästa, om jag får önska, är att hitta en stadig knullkontakt som vill träffas regelbundet för sköna stunder. Men det är svårt att veta innan vi har träffats. Hör av dej så snackar vi mer.

Ung kille sökes av skön mogen kvinna

6 kommentarer till “Ung kille sökes av skön mogen kvinna

 • 7 mars, 2014 at 23:10
  Permalink

  Tänder ordentligt på din bild! Är 26 år och kåt 24/7

  Svara
 • 22 november, 2013 at 20:46
  Permalink

  Hejsan
  Är 23år blyg. Vill ha någon som kan visa mig det underbaraste som finns.

  Svara
 • 10 november, 2013 at 23:53
  Permalink

  Hej! Hör gärna av dig här
  18 årig kille. Om du inte vill ha någon som är så ung skriv gärna och säg det så att jag inte väntar på svar som inte kommer. Men jag hoppas du är det skulle vara riktigt kul att träffa en mogen kvinna.

  Svara
 • 10 november, 2013 at 18:23
  Permalink

  Tejanre har alltid drömt om att får avra med en mogen knvinna (MILF) hade vaitt något för en mogen knvina vet precis hur hon vill ha de + att hon kan lära upp en 😉 😉

  Svara
 • 10 november, 2013 at 14:08
  Permalink

  Om du vill träffa en yngre kille så hör av dig till *********. Jag är en ung man med mycket tid och energi. Älskar äldre kvinnor, ni är helt enkelt bäst. Jag vet inte hur jag sk fortsätta nu..skriv om du blir nyfiken. Jag kommer att svara.

  Svara
 • 10 november, 2013 at 12:40
  Permalink

  Hej!
  Jag kommer gärna och tillfredsställer en MILF i nöd!
  Hör av dig på *****

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.