mogen kvinna som söker en ung sexslavJag är en mogen kvinna som söker en ung sexslav, du är MAX 30 år och minst 18 år och du måste gilla att någon annan bestämmer över dej. Du ska vara min sexleksak, du ska passa upp mej med det jag befaller dej att göra. Om du är olydig så kommer jag att bestraffa dej. Vi träffas när det passar MEJ, du måste släppa allt du gör och komma till mej.

Vi ska ses på McDonalds någonstans i Stockholms trakten och där ska vi känna av om vi passar ihop och känna av personkemin. Det är viktigt att du gillar att vara sexslav du måste verkligen älska det för att det ska fungera. Är du bara nyfiken så ta inte upp min tid.

Är du däremot seriöst nyfiken på att testa så får du jättegärna skriva en rad till mej. Jag lär gärna upp dej, ja du har inget val, det bestämmer ju JAG! Du kommer att knulla mej mycket och länge, så du måste vara uthållig. Gillar du att slicka en mogen fitta så kommer du mer än gärna att lyda mej! Detta är sköna rollspel, i övrigt ska vi respektera varandra! Innan vi träffas vill jag även se dej i webcam, du får se mej också om du uppför dej! Hörs i chatten!

Ung sexslav sökes

4 kommentarer till “Ung sexslav sökes

 • 13 december, 2016 at 16:10
  Permalink

  Jag gör allt ni önskar naken

  Svara
 • 26 juli, 2016 at 16:57
  Permalink

  Jag vill gärnnaaaaaa vara din slav.

  Svara
 • 10 oktober, 2015 at 21:08
  Permalink

  Hejsan
  Här har du mig 😉
  Med vänlig hälsning,

  Svara
 • 31 oktober, 2013 at 03:02
  Permalink

  Jag är en trevlig och glad kille på 22 vårar som länge drömt om ett tillfället som detta! Vill gärna bli upplärd! Hör jätte gärna utav dig! 🙂

  Ha de bäst, kram!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.