jag mogen mullig och sugenJag har alltid bara älskat sex så jag har haft mycket sex i mina dar. Låter nästan som jag är 80 år haha fast så gammal är jag inte. Jag har passerat 40 men känner mej ung fortfarande, men det kommer jag nog alltid att göra! Som du ser så är jag lite mullig och har lite kurvor, det måste du gilla såklart. Har stora hängbröst och en sexig fitta!

Jag söker en man som jag attraheras av, hur du ska se ut det vet jag när jag står framför dej. Men innan vi ses vill jag se en bild på dej, ansiktsbild då såklart. Naken bilder kan du behålla, är bara intresserad av att se dej utan kläder live.

Din ålder, tja, jag funkar bra med dom flesta åldrar men är du över 60 känns det lite fööör gammalt. Jag söker inget förhållande utan det jag söker är en vän och älskare, eller bara vän eller bara älskare?! Önska kan man sen vad det blir är en annan femma. Detta är en början iallafall.

Vi börjar snacka i chatten och sen kanske vi sätter igång webcam, du först då, sen får vi se vad som händer. Kanske kan vi ha en härlig sommar tillsammans? Det är så härligt att vara ute i naturen.

Ung villig och kåt nu är jag bara villig och kåt

13 kommentarer till “Ung villig och kåt nu är jag bara villig och kåt

 • 15 juli, 2022 at 23:08
  Permalink

  Hej alla kåta,sexiga,villiga tjejor som ochså älskar att suga kuk som om dom aldrig gjort något annat.Jag Mats Johansson i Motala älskar att älska med kåta sexiga villiga tjejor,förspel på köksbordet eller diskbänken innan man fortsätter i sängen .Tjejen ska ha Djupt Uringad Bh,Tangaspetsade Trosor, Höfthållare eller Strumpebandshållare,Långa Spetsade Strumpor,Högklackade SkorLånga en Ögonfransar, Ögonskugga, Läppstift,Långa målade Naglar,och jSmycken.

  Svara
 • 23 november, 2016 at 10:04
  Permalink

  Hej! I mina ögon är du en vacker kvinna med vackra kurvor!!! Det vore trevligt att träffa dig om denna sida nu inte är påhittad med som många andra sidor och annonser på internet. Hör gärna av dig till en trevlig och glad kille i din ålder. Kram Erik 😉

  Svara
 • 16 augusti, 2014 at 23:49
  Permalink

  Hej !
  Jag en väldigt oerfaren 22årig kille, närmare bestämt oskuld. Jag är en student som har missat hela sex-delen hittills i mitt liv av olika anledningar och tänkte att det kunde vara kul att “bli lärd” av en erfaren kvinna! Jag har en normalbyggd kropp (95kg på 200cm lång), har en normal lång kuk. Kan påträffas rätt blyg men brukar gå över fort. Är inte speciellt kräsen när det kommer till ditt utseende så om du ser det här och känner att du vill bli min “sänglärare” så tveka inte en sekund på att svara!

  Svara
 • 12 maj, 2014 at 20:38
  Permalink

  Kunde inte låta bli, du har en fin figur..!!
  Jag klart nyfiken på dig, hör av dig vid tillfälle så berättar jag mer…

  Svara
 • 18 april, 2014 at 13:06
  Permalink

  Hejsan! Jag är 19 år och väldigt kåt av mig vi kan nog hjälpa varandra med dom 2 problemen skriv till min mail så skickar jag en bild på mig

  Svara
 • 15 april, 2014 at 07:18
  Permalink

  Hej!

  Jag är en yngre kille som skulle älska att träffa dig! Snälla hör av dig till min email!

  Svara
 • 10 april, 2014 at 20:01
  Permalink

  hej jag är en kille på 25 älskar äldre damer (milfs ) med kurver

  Svara
 • 6 april, 2014 at 17:56
  Permalink

  Hej är en man på 31år.
  Tycker om vad jag ser…=)
  Kan skicka en bild, och sen får vi se vad som händer

  Svara
  • 13 november, 2020 at 22:18
   Permalink

   Vilka härliga former..

   Svara
 • 6 april, 2014 at 00:19
  Permalink

  Hejsan, vad vacker du är! Jag blir nyfiken på vad som händer om vi träffas. Jag är 40 år, singel & bor i Stockholm. Jag hoppas att vi träffas snart. Kyss

  Svara
 • 4 april, 2014 at 16:51
  Permalink

  Hejsan, heter Johan och är 22 år gammal och bor i Stockholm. Du låter väldigt trevlig så ta gärna kontakt så får vi se vad det kan leda till.

  Kram

  Svara
 • 4 april, 2014 at 11:42
  Permalink

  Hej där!

  Läste din annons och du verkar vara en trevlig kvinna med fötterna på jorden helt i min smak.

  Jag är en man på 25 år som mer än gärna hade velat träffa dig för att se hur vi fungerar.

  Jag är aktiv i min vardag då jag varvar arbete med innebandy/gym gillar när det händer saker runtomkring mig.
  Hör gärna av dig så kan vi lära känna varandra bättre.

  Mvh Patrik

  Svara
 • 3 april, 2014 at 16:16
  Permalink

  Hej här har du en man på 18 vårar, jag skulle vilja träffa dig och ha kul med dig. Hör av dig så kan vi webcama 🙂

  PUSS! 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *