Du har säkert hört talas om dejting sajten Victoria Milan, det är Sveriges största dejting sajt för gifta och upptagna, men även singlar som vill dejta diskret. Hos dom är du 100% anonym och du kan flirta med andra medlemmar som är i samma situation som du är i. Deras dejting sajt är uppbyggd för att kunna dejta diskret och det finns många bra funktioner som gör att du kan vara helt anonym. 

Hitta en affär på nätet

victoria milan

 

De bästa funktionerna hos Victoria Milan

Panikknapp – Panikknappen är en riktigt bra funktion, om du skulle behöva lämna Victoria Milan snabbt. Du bara klickar på panikknappen och du kommer omedelbart att förflyttas till en annan sajt och du loggas även ut automatiskt. Dessutom blir du automatiskt utloggad när du varit inaktiv en viss tid och flyttas även då till en annan sajt.

AnonymousBlur – Hos Victoria Milan kan du vara otrogen diskret och hitta en flirt eller ha en hemlig affär utan att bli avslöjad. Du kan ha privata fotografier i din profil och andra medlemmar måste be om ett godkännande från dej för att kunna se dina fotografier. Inne på sajten kan du välja att sudda ut dina bilder så dom blir mer diskreta, det kallas för AnonymousBlur och är ett lättanvänt fotoverktyg och du kan enkelt göra dina bilder så anonyma som du önskar.

Mogna kvinnor och Victoria Milan

Hos Victoria Milan finner du alla åldersgrupper, också mogna kvinnor som söker en affär. Så för dej som vill ha en diskret affär med en mogen kvinna så kommer du garanterat att hitta en mogen kvinna som, precis som du, är ute efter en hemlig och diskret affär. För det är trots allt svårt för yngre män att hitta mogna kvinnor tex. ute på krogen eller liknande ställe, därför kan vi varmt rekommendera Victoria Milan till dej. 

Några fördelar med att vara otrogen

När du är i en långvarig relation är det lätt att man glömmer bort varandra, man tar varandra för givet. En hemlig affär med någon annan kan vara något positivt för relationen, en kortare eller längre tid. Du får du uppskattning och komplimanger och en bekräftelse på att du fortfarande duger och är attraktiv. Detta ger i sin tur ett bättre självförtroende och det är något vi alla behöver. Det kan även vara så att ditt sexliv blir bättre, du är mer avslappnad, inga krav. 

Inte minst kan det bli en spänning som du kanske saknat, just att göra det förbjudna eggar många människor, att göra det på annorlunda platser osv. Man lever upp på nytt helt enkelt och därför kommer många att fungera bättre i sina stadiga relationer. Du kan ha en affär en kort tid eller en längre tid och det är inte nödvändigt att en hemlig affär ska innehålla sex. Det kan även vara vänskap, en flirt eller vad som helst, ni behöver inte ens träffas i verkligheten, ni kan ha en affär på nätet, hos Victoria Milan till exempel. 

Ha en affär diskret hos Victoria Milan

Du är 100% anonym och du finner likasinnade medlemmar hos Victoria Milan och du behöver alltså inte ljuga om din civilstatus. Det är helt gratis att bli medlem så att du kan prova sajten. Du kan flirta med andra medlemmar, det är ett sätt att visa ditt intresse, detta är privata meddelande som ingen annan kan se naturligtvis. 

Victoria Milan erbjuder dej olika former av medlemskap där du får tillgång till speciella erbjudande och funktioner. Du behöver inte vara orolig att du kommer att bli avslöjad när du betalar ditt medlemskap, det är en diskret avsändare på ditt kontoutdrag. 

Det är enkelt att bli medlem hos Victoria Milan, det enda du behöver är en anonym e-mail adress och du ska skapa ett användarnamn, ett så kallat nick name, alltså ett annat namn än ditt riktiga namn. Anonymt e-mail konto kan du skaffa på tex. Hotmail (numera Outlook) eller Gmail. Vill du ha en krypterad och säker email kan vi rekommendera www.protonmail.com. Fördelen på Victoria Milan är att du inte behöver uppge personlig identifierande information vid registreringen, du är därför 100% anonym. 

Victoria Milan i mobilen

Du hittar en utmärkt version av Victoria Milan i din mobil och surfplatta. Detta gör det enkelt att var som helst och när som helst logga in på din sida på Victoria Milan. Deras mobilversion är en av de bästa på marknaden och tekniken är ny vilket gör att det är stabilt och bra och fungerar alltid. Dessutom uppdateras mobilversionen ofta, precis som webbversionen av Victoria Milan. Att ha en affär innebär att man inte alltid kan sitta vid datorn när man ska logga in hos Victoria Milan och därför har dom satsat mycket på sin mobila version. Vi tycker att mobilversionen är riktigt bra, tydlig och lätt att förstå även om man är ny när det gäller att surfa i mobilen.

Kundservice hos Victoria Milan

Det är enkelt att nå Victoria Milans kundtjänst om du har några frågor eller funderingar. Du når dom dygnet runt alla dagar. När Svensk kundservice inte finns tillgänglig så har dom en Engelsk kundservice som hjälper dej.

Victoria Milans pris på medlemskap

Du kan välja att vara gratis medlem hos Victoria Milan men vill du ha fler funktioner så kan du välja att köpa ett medlemskap. Vi tycker det är viktigt att man vet vad det kostar och därför kan du nedan se en specifikation av medlems avgifterna nedan. Uppdaterat, vi har tagit bort priserna då dessa förändras över tid och för oss är det viktigt att ha aktuell information på vår sajt. Aktuella medlemspriser hittar du på Victoria Milans sajt när du registrerar dej. Det är givetvis gratis att registrera sej hos Victoria Milan! Dock kan vi säga att det finns en del att tjäna på att välja ett längre medlemskap och att betala hela summan på en gång, vilket kan vara bra att veta. 

En kommentar till “Victoria Milan

  • 26 januari, 2018 at 20:04
    Permalink

    Hej jag heter mats jag söker en sexig snäll 65 åring kvinna som gillar att byta plast-snibbar och Blöjor på mej och gillar att amma och ha mjuk sex och vill ta hand om mej. Men jag bajsar inte i plast-snibbarna eller i blöjorna jag kissar bara på mej om ni kvinnor vill ha
    Kontakt med mej hälsning från Blöjan-mats

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *