söker-en-äldreTjaaa här har ni en tjej som är 20+ men ser yngre ut och jag söker en äldre man, en sexlärare och undrar om du finns här? Jag har haft lite sex men inte mer än någon gång, jag vågar inte jag är så hemskt blyg, så du får styra mej. Jag är ganska vek som person så du måste vara dominant annars kommer inget att hända.

Jag tror att jag gillar lite hårdare tag i sängen men jag vet inte, jag har aldrig prövat det heller. Jag är nyfiken och gillar verkligen sex, pullar mej varje dag nästan. Vill köpa en dildo men jag vågar inte göra det så en dildo vill jag gärna ha i present.

Som du ser är jag rätt smal och har små bröst men jag är ganska söt i ansiktet, halvlångt hår och fräsch. Jag bor i egen lya så du kan komma hem till mej och lära upp mej. Jag vill att du har erfarenhet och att du kan ta kommandot men jag vill inte att du är över 45 år, är du för gammal tänder du mej inte om man säger så.

Sen hur du ser ut spelar inte så stor roll bara du är fräsch och luktar gott och är rakad som jag är, för hår är verkligen äckligt lr hur! Gärna hår på bröstet som en riktig man men inte mellan benen som sagt. Jag är ung men inte dum, så försök inga trix med mej, vet att det finns många fula gubbar på nätet men mej lurar ni inte hehe. Puzzzzzz

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.