helt-vanlig-kvinnaHejsan alla trevliga män i alla åldrar. Här har ni en helt vanlig kvinna som påstås vara i sina bästa år men det håller jag nog inte riktigt med om. Mina bästa år var när jag var yngre, det är väl självklart, eller? Det är inte så kul att se kroppen förfalla trots att man gör sitt bästa för att hålla sej i form och allt det där. Faktum kvarstår, man blir inte yngre. Nåja det är väl bara att acceptera och försöka göra det bästa av det hela, inget att bli deprimerad för!

Jag är ensamstående sen rätt långt tillbaka och nu känner jag att jag behöver lite sällskap. Jag tror inte jag är redo för något stadigare utan söker mer vänskap och kanske mer. Sex är något jag alltid gillat och jag hade förmånen att ha det mycket men sista åren har mitt sexliv nästan varit obefintligt. Så det är dags att göra något åt det, men inte med vem som helst naturligtvis! Jag kan med ganska stor bestämdhet säga att jag vill fortsätta vara ensamstående, så det är alltså ingen stadig partner jag söker. Att ta hänsyn till en annan person som man måste i ett förhållande, det tror jag att jag har svårt för,  har nog varit ensam för länge.

Så är du en trevlig man som vill träffas och se om vi trivs ihop på ett eller annat sätt så hoppas jag att du hör av dej. Män i alla åldrar får gärna höra av sej, fast du ska nog vara äldre än 20-25 tycker jag. Är du yngre än mej så måste du ha ett moget sätt och kunna föra dej med en helt vanlig kvinna. Jag har inga stora förhoppningar alls, inga förväntningar och jag har inte planerat något utan tar allt precis så som det kommer. Är du som jag? Mvh

Helt vanlig kvinna undrar om någon vill ses?

En kommentar till “Helt vanlig kvinna undrar om någon vill ses?

  • 8 juni, 2019 at 00:55
    Permalink

    Jag är ganska mycket som dig. Men du har ju en fin kropp! Umgås gärna med dig..

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.