jag naken i badkaretJag är en mogen kvinna modell äldre, du vet väl att man aldrig frågar en dam om hennes ålder! Jag söker en man att träffa och ha trevliga stunder tillsammans med. Jag är ensamstående och bor i ett hus i utkanten av stan.

Din ålder bör inte vara för hög, helst inte över 65. Jag söker både vänskap och en sexuell relation med dig och inga snabba träffar. Jag är pensionär och vi kan träffas när det passar, även på dagarna. Allt måste ske 100% diskret då jag inte vill att några av mina vänner skall veta om att jag är lite busig så här på äldre dar.

Min kropp har sett sina bästa dagar, åtminstone på ytan, men under ytan lurar en puma kanske, vill du undersöka detta? Vi träffas första gången på någon offentlig plats och tar en kopp kaffe eller liknande, därefter bestämmer vi vidare.

Äldre kvinna söker trevliga män för trevliga stunder

4 kommentarer till “Äldre kvinna söker trevliga män för trevliga stunder

 • 9 mars, 2020 at 15:10
  Permalink

  hej du mogna kvinna , här finns en man som mer än gärna träffar dig för sköna stunder , är 56 år , finns i Uppsala

  Svara
 • 12 september, 2019 at 16:57
  Permalink

  Jag är intresserad, bor i Skåne!

  Svara
 • 13 maj, 2015 at 12:51
  Permalink

  Hej jag såg din annons o din bild jag blev både intresserad o nyfiken jag tycker att din bild är sexig jag skulle gärna villa ha kontakt med dig jag är en trevlig och glad man som är 40 år och som tyvärr bor i Finland men jag älskar att resa ta gärna o skriv till mig jag skulle gärna villa ha kontakt med dig jag saknar en mogen dam som man skulle kunna få njuta med ta gärna o hör av dig kram av marcus

  Svara
 • 12 mars, 2015 at 16:04
  Permalink

  hej ja det skulle vara intersant att få träffa dej så hör av dej så vi kan ses och ta en någonstans och bekanta oss
  kram
  kalle

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.