jag visar min mogna fittaJag är en mogen kvinna som bara blir kåtare och kåtare för varje dag som går. Jag har ingen man längre och har svårt att hitta någon att ha det skönt med.

Därför tänkte jag prova detta sättet att söka en partner, har iofs provat tidigare men det blev inget av det. Dom flesta var mest nyfikna på mig, mycket snack och ingen verkstad som man säger.

Därför provar jag igen, jag vill träffa en man som har klart för sej att jag endast vill träffas för att ha det skönt tillsammans, inget mera. Vi tilltalar varandra, alltså ömsesidig attraktion och du precis som jag går inte enbart på utsidan.

Första gången vi träffas så kommer inget att hända, då ser vi om det finns en ömsesidig attraktion. Och finns det så bestämmer vi en dag eller kväll när vi ses. Jag är som person snäll och ganska social, har lätt för att träffa nya människor. Att vara ute i naturen den här årstiden är bland det bästa jag vet så det bör du också tycka om.

Vill du hjälpa en ensam mogen kvinna??

8 kommentarer till “Vill du hjälpa en ensam mogen kvinna??

 • 31 juli, 2017 at 19:23
  Permalink

  Jag älskar kvina som vill ha ett skönt liv i Västerbotten hoppas fina dej kvinna att dela livet med kyss på dej hälsa Rolle kram skriv hoppas jag finner dej som jag vill krama som jag vill älska dag som natt kyss på dej skriv hoppas jag finner dej i kärleken är mysig kväll som dag tänk om jag får en mysig kvinna i mitt hjärta som vill ha en kille i sitt hjertat kyss på dej från Rolle

  Svara
 • 1 november, 2014 at 04:20
  Permalink

  Skulle gärna vilja träffa dig är 18 årig kille

  Svara
 • 17 juli, 2014 at 15:29
  Permalink

  Hej 20 år och är jätte intresserad hör av dig

  Svara
 • 18 juni, 2014 at 08:12
  Permalink

  ÄLDRE KILLE MED ERFAREN AV MOGNA OCH SKÖNA KVINNOR ,NÅT FÖR DIG KANSKE HÖR AV DIG
  BEST RGDS BRUZE

  Svara
 • 11 juni, 2014 at 16:34
  Permalink

  Jag är väldig nyfiken o vill mata din….

  Svara
 • 11 juni, 2014 at 00:51
  Permalink

  Hejsan 23 år gammal och kåt och sugen på dig ,hör av dig så kanske vi kan ses?

  Svara
 • 9 juni, 2014 at 17:54
  Permalink

  Kille på 20 bast vill träffas 😉 Älskar mogna kvinnor som dig!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.