kvinna i 50-års åldern som behöver manligt sällskapJag är en kvinna i 50-års åldern som behöver manligt sällskap. Min make har gått bort, första året sörjde man mycket så klart men nu mår jag bättre, sorgen finns alltid kvar men inte lika tydligt. Mina vänner med mig ut och jag försökte träffa män. Det var jättesvårt. Nästan alla i min ålder är redan upptagna. Nu har jag suttit och deppat över det i ett år. Tycker att det börjar bli dags att hitta någon. Jag har faktiskt dejtat lite under det senaste året. Det kändes ganska jobbigt faktiskt.

Gick med i ett par olika datingsidor och så började jag prata med några män där. Sen åkte man iväg och sågs. Och hos någon stannade man över en helg. Men när man då hoppades att det kanske skulle bli ett förhållande av det så hörde dom aldrig av sig. Ångrade man sig nästan att man haft sex. Men bara nästan. Sex är ju som mat och vatten. Åtminstone för mig! Det behöver man för att överleva helt enkelt. Mänsklig värme och närhet är jätteviktigt.

Behöver också ett bra sexliv

Men efter att hållt på med detta nu i ett år så känner jag att det är väl inte ett nytt förhållande jag egentligen vill ha. Så kanske denna dejtigen är en bättre sida för mig? För alla som är här är här av en anledning. Sex! Jag skulle vilja träffa en man – inte så viktigt med åldern – men viktigt att du är singel! En man som liksom jag behöver ett bra sexliv. Vi träffas under trevliga former, men vet båda att det är sex det handlar om. Med trevliga former menar jag kanske en hemmakväll med middag och vin, eller så äter vi ute. Jag vill att du är omkring de femtio. Kanske 60. Men inte yngre än 45! Jag är en helt vanlig kvinna med livets små märken på min kropp. Jag är varm och go att hålla i och har mycket att bjuda dig på. Vi hörs väl?

Änka behöver manligt sällskap

4 kommentarer till “Änka behöver manligt sällskap

 • 13 maj, 2019 at 08:35
  Permalink

  När vill du träffas? Är en singel kille på 60 år,egen lgh och förstås kåt

  Svara
 • 12 maj, 2019 at 21:53
  Permalink

  Är snart 45 😉 nyseparerad och sugen på en varm famn och sköna stunder. Om avståndet är för långt tycker jag det är supermysigt att maila också. Välkommen att höra av dig!

  Svara
 • 12 maj, 2019 at 20:27
  Permalink

  hej jag kan ta dig med storm

  Svara
 • 12 maj, 2019 at 11:11
  Permalink

  Hej!

  Är en kille på 21 vårar och är en väldigt positiv och trevlig kille och jag nappade direkt på din annons, så vacker!
  Vet att du eftersökte någon runt de femtio men när man ser någon så vacker så måste man ge det ett försök iallafall.

  Hör gärna av dig till min mail om du vill chatta vidare!

  Puss & Kram

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.