mogen kvinna söker Mogen kvinna söker – Hej svejs jag är en helt vanlig mogen kvinna som ser helt vanlig ut och lever ett helt vanligt liv. Har varit ensam rätt länge nu och det börjar bli riktigt trist. Därför tänkte jag se om här är nån trevlig man som vill umgås lite och se vart det leder förutsättningslöst. Jag ser helst att du är en gentleman som vet hur en kvinna ska behandlas, på alla plan!!

Har inga direkta planer på vad vi ska göra och hur våra träffar ska sluta. Jag har nämligen slutat planera, har lärt mej att det blir ändå aldrig som jag planerat.

Att jag gillar sex kanske du förstår när jag skriver min annons här. Därför måste även du ha ett stort intresse för sex, men det är alltså inte enbart sex jag söker!

Du som svarar mej är snäll och omtänksam, rak och ärlig och du är naturligtvis singel, annat är inte ens att tänka på. Ålder, längd och vikt, det är detaljer, allt ska harmonera för att jag ska trivas med dej! Viktig är att du inte börjar ställa några krav på mej, då skrämmer du bort mej, bara så att du vet om det redan nu!

 

Mogen kvinna söker en snäll och omtänksam man

2 kommentarer till “Mogen kvinna söker en snäll och omtänksam man

 • 8 september, 2020 at 02:59
  Permalink

  Hejsan är 20år gammal kille från malmö, har länge velat få träffa en mogen kvinna. Kan nog inte erbjuda mer än sex men om du skulle behöva en omgång tills vidare så kan du höra av dig.

  Svara
 • 7 september, 2020 at 15:25
  Permalink

  Hej mitt namn får du gärna om du är intresserad jag är 33 år och är 185cm lång och bredaxlad . Det absolut bästa jag vet är att få göra det fantastiskt för kvinnan när det gäller smek mys kyssar oral sex, ju mer jag ser att kvinnan har det skönt ju mer sugen blir jag, jag är väldigt lätt att prata med jag älskar att skratta och vara glad, hoppas du vill skriva till mig, och jag lovar du kommer att sakna varje sekund jag inte är med dig. Många kramar

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.