sug mina mogna bröstHär sitter jag ensam och känner mej faktiskt lite övergiven, jag saknar någon att tycka om och någon som tycker om mej. Någon att göra saker tillsammans med, någon att älska med, någon att knulla med, någon att så småningom leva tillsammans med, antingen som sambo eller varför inte särbo?

Helt ensam är jag inte, jag har gott om vänner men dom kan inte ge mej det jag saknar, för dom är just vänner enbart. Jag hoppas på att bli kär, sådär himlastormande kär så jag också kan gå hand i hand i parken och vara förälskad.

Men nu tror jag inte att jag kan hitta kärleken här, men vem vet, inget är omöjligt! Det jag söker nu är sköna dejter som kanske kan leda till något mera om det finns ömsesidiga känslor. Finns det inga ömsesidiga känslor går vi vidare, men innan vi går vidare kan vi njuta tillsammans.

Som du nog ser så är jag en mogen kvinna med en använd kropp, hängbröst och allt det där, livet har satt sina spår. Därför kan jag direkt säga att jag inte är något för dej om du är en person som sätter utseende och yta främst. Själv så attraheras jag av ett fint yttre OCH inre i en kombination. Du kan vara förbaskat snygg på ytan men attraherar inte ditt inre mej är det kört.

Jag söker en seriös man, ålder, utseende och sådant är ointressant, det är helheten som ska vara fin! De krav jag har är att du är drogfri (cigg o snus är ok), skötsam och inte ha en massa problem eller jobbiga ex. som inte låter dej vara ifred. Hör av dej så snackar vi mer på chatten och kanske i cammen.

Begagnad kvinna med hängbröst och sånt, nån som vill ha mej???

7 kommentarer till “Begagnad kvinna med hängbröst och sånt, nån som vill ha mej???

 • 19 augusti, 2021 at 02:57
  Permalink

  hejsan solstrålen kram du är underbart vacker solstrålen kram .får man vara 100 % ärlig mot en solstråle som du .uppskattar din ärlighet till 1000% kram kan du beskriva dej själv solstrålen . du vackra solstråle kram från gotland min skype är johan.andersson227 ta hand om dej solstrålen du är fin som du är. jag är 41 år singel från gotland jag älskar stora kvinnor med rejäla häng bröst hör av dej du vackra kvinna

  Svara
 • 1 oktober, 2020 at 12:02
  Permalink

  47 åring här om du är intresserad

  Svara
 • 10 juni, 2014 at 20:33
  Permalink

  Jag är med på det mesta 😉 hör av dig om min ålder skulle kunna funka, jag känner att det skulle kunna funka iallafall 😉

  Svara
 • 26 maj, 2014 at 08:38
  Permalink

  Hej! Vill gärna träffa dig, kanske en dejt? Du kan ta mitt nummer så kan vi ju prata mer 🙂

  Svara
 • 25 maj, 2014 at 00:16
  Permalink

  Är en 25 år gammal kille från Stockholm som som skulle vilja ha sex med en äldre kvinna .
  vi kan träffas regelbundet., behövs inte planeras så mycket utan vi hör av oss till varandra när vi är sugna. Sen träffas vi och njuter och tillfredsställer våra kåta lustar

  Hoppas du hör av dig! Mvh

  Svara
 • 22 maj, 2014 at 21:37
  Permalink

  Hej här har du en kille med bägge föterna på jorden 🙂 som gärna bler din sambo

  Du kan ju ta mitt numer så kan vi ju smsa 😉
  *****

  Svara
 • 22 maj, 2014 at 21:17
  Permalink

  hej du verkar vara den perfekta tjejen för mig! du kan väll skriva till mig så kan vi lära känna varandra mer? 🙂 *******

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.