mogen kvinna söker en ung manJag som är en mogen kvinna, söker en ung man mellan 20-30 år, varken äldre eller yngre, du får inget svar om du är utanför dom åldrarna. Du ska precis som jag vilja ses helt utan krav och nån avancerad planering. Såklart måste vi snacka lite och checka så vi gillar ungefär samma saker och så men jag vill inte planera för mycket. Jag har lärt mej mycket av livet, bla. att det blir aldrig som man tänkt sej, därför, så lite planering som möjligt.

Jag är ensamstående och trivs bra med det, samma gäller dej. Vem är jag då? Jag är en mogen kvinna i medelåldern, exakt hur gammal jag är berättar jag inte och man frågar inte en dam om åldern 😉 Jag ser helt okej ut och har en helt okej kropp. Men jag är inte 20 längre så någon perfekt kropp och fasta bröst har jag inte men jag duger tycker jag själv. Jag är mycket svag för unga män, jag har haft sex med en ung man tidigare. Tyvärr har han flyttat till annan ort så vi kan inte träffas så ofta längre. Därför tänkte jag hitta mej en ny ung älskare.

Vill träffa en ung man regelbundet

En ung man som vill ses när vi båda har tid och lust. Lust har jag ofta. Jag föredrar att träffa en och samma man regelbundet men tills jag hittar denna unga man så får jag prova mej fram. När det kommer till sexet så är jag erfaren och har provat det mesta som är inom rimliga gränser. Dock är min sexuella läggning ganska vanlig men jag tänjer gärna på gränserna. Vill du testa nåt nytt så gör jag det gärna.

Jag är INTE intresserad av wet och sånt, det är bara äckligt, inte heller sådant som är olagligt, i övrigt är jag ganska flexibel. När du skriver till mej så berätta lite om dej själv och vad du vill att vi ska hitta på när vi ses. Första gången vi ses blir över en fika hemma hos mej. Innan dess vill jag gärna prata med dej i telefon eftersom jag bjuder dej hem till mej direkt. Detta kommer att bli vår lilla hemlighet, ingen annan får veta. Hör av dej om du är intresserad av att ses irl helt förutsättningslöst. Kram

Seriös ung man sökes av mogen kvinna!

8 kommentarer till “Seriös ung man sökes av mogen kvinna!

 • 2 januari, 2014 at 04:50
  Permalink

  Jag är en 25årig kille med hög sex drift. Jag har länge fantiserat om att ha sex med en äldre kvinna (MILF). Jag kommer gärna över nu under vintern och värmer din härliga kropp med erotisk massage och sensuella stunder.
  Hör av dig för en härlig träff.
  med vänliga hälsningar

  Svara
 • 5 oktober, 2013 at 14:57
  Permalink

  Hej 21årig kille här. 183cm 90kg. Älskar sex och mycket uthållig. Älskar att slicka och bli sugen. Skriv om de låter intressant.

  Svara
 • 15 september, 2013 at 17:29
  Permalink

  Tja är 18 sugen? 😉

  Svara
 • 2 september, 2013 at 19:55
  Permalink

  hej jag är en kille på 25 som är singel mor i småland. Har ett eget boende skulle vara trevligt att träffa dig
  om du är intresserad kan du skriva till mig

  Svara
 • 29 augusti, 2013 at 11:48
  Permalink

  Hej!
  Jag är 27år men ser yngre ut,snyg,smål,trevligt
  Drömer om att ha underbar kväll med äldre kvinna!
  Skriv majl så svara jag med foto 🙂 pus

  Svara
 • 27 augusti, 2013 at 21:57
  Permalink

  Hej sugen på en 20 årig oskuld kanske :)?

  Svara
 • 27 augusti, 2013 at 13:08
  Permalink

  hej jag skulle tycka att det vore trevligt att få komma över på en fika. Jag är 22år, smal, vältränad. och likt som dig vill jag träffa någon för återkommande träffar och gärna diskreta sådana. Det är sant som dom säger milf är alla pojkars våta drömmar. Jag är singel men jag vill i allafall tysta ner det hela lite i början.

  Du är välkommen att höra av dig. puss mvh kåt 22

  Svara
 • 27 augusti, 2013 at 10:46
  Permalink

  Vill knulla en milf 😉

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.