min mogna fittaJag är en mogen kvinna som ständigt är kåt, blir värre ju äldre jag blir hehe. Jag ser väl helt okej ut och har en helt okej kropp även om åren har satt sina spår. Hur som helst så söker jag en uthållig kille som gillar mogna kvinnor och en hårig fitta.

Jag älskar min håriga fitta och kommer ALDRIG att raka mej och jag uppskattar om du också är orakad! Just nu söker jag ingen fast relation men å andra sidan, om kärlek skulle uppstå från båda håll säger jag naturligtvis inte nej, men just nu söker jag endast sex som sagt.

Du är kille, din ålder spelar inte så stor roll men du är minst 20 och max 50! Första gången vi ses så gör vi det på nåt fik eller liknande och känner av kemin och sen går vi vidare därifrån. Jag kommer att vara ärlig, om jag känner att jag inte attraheras av dej kommer jag att säga det, så det måste du tåla. Det är trots allt så att man kan inte gilla alla i vår värld. Visst kan vi vara vänner om kemin inte stämmer, vi får se. Det är svårt att veta allt innan man har träffats face to face. Jag är iallafall rak och ärlig och det ska du också vara! Väntar och längtar.

Behöver träffa en kille som gillar min håriga fitta

7 kommentarer till “Behöver träffa en kille som gillar min håriga fitta

 • 25 maj, 2014 at 09:19
  Permalink

  Hör av dig, jag kan ge dig mer än någon annan någonsin gjort

  Svara
 • 12 maj, 2014 at 20:32
  Permalink

  Kunde inte låta bli, du har en fin figur..!!
  Jag klart nyfiken på dig, hör av dig vid tillfälle så berättar jag mer…

  Svara
 • 6 maj, 2014 at 22:29
  Permalink

  Jag är väldigt sugen på dig, är 20 år gammal och är uthållig nog för att tillfredställa dig så mycket du vill. Älskar håriga fittor!

  Svara
 • 5 maj, 2014 at 21:45
  Permalink

  Hej, jag är en kille på 25 som gärna träffar dig. Jag gillar det jag ser och vill ta för mig. Jag är uthållig och kan tillfredsställa dig hela natten lång. Skriv till mig på min mejl *******

  Svara
 • 4 maj, 2014 at 14:36
  Permalink

  Hejsan, jag skulle vara intresserad av att ses. Hör gärna av dig.

  Svara
 • 4 maj, 2014 at 14:17
  Permalink

  Skulle du kunna kontakta mig via mail gillar din håriga fitta

  Svara
 • 4 maj, 2014 at 14:17
  Permalink

  Hej skulle du kunna kontakta mig via mail gillar din håriga fitta

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.